Parislis

Irländsk frukost
Söndagen 29/4 - 2018
Igår när vi kom fram så blev vi trevligt välkomnade av Berit & Timothy på bussens sista stop i Cork. De hade varit så söta och gjort mackor och kaffe som vi gottade oss med. Vi pratade lite om hur resan gott (inga försenade flyg, vad vi gjorde under väntertiderna och hur dryg bussresan var) innan vi sedan gick och tog oss en välbehövd nattssömn. 
 
Morgonen började med en typisk Irländsk frukost. Några små goda korvar, white pudding, svamp, världens godaste bacon, ägg och tomat. Mums!
Denna dag fick vi en liten tur ut i standen. Vi bor bara ca 5 minuter - gångavstånd- in till själva shopping centrumet, vilket är sjukt skönt! Så vi fick liten guidad tur genom staden om fina hus, pubbar osv. 
Eftern en tids promenerande omkring så stannade vi på Timothys favorit pub och testade någon Irländsk öl. Var jätte mysigt att sitta där ute och ta sig en kall drink efter att ha gått i värmen. 
Gratis dricka från Redbull-bilen fick vi också. Jajjemen! 
 
Sen gick vi vidare till en annan kyrka. där Timothys föräldrar hade fått egna skyltar med sina namn på uppsatta i kyrkan som tack för deras donationer. Tescos - grönsaker och frukt. Sprang i en Polsk butik och tittade på deras enorma utbud av pickles och mayonäs. Wow. 
Vi gick efter det hem för chilla. Tog oss mackor från igår, drack kaffe och fikade på hennes goda hallonrutor - Innan Fredrik och jag tog oss en egen vända in till staaaan.
Vi tog oss igenom några shopping gallerior varav jag köpte mig en top, eyeliner och ett par feta skor. ♥
Sen gick vi för att utforska några flera pubar. 
Testade även på att smaka våran allra första Starbucks innan vi begav oss hemåt. Precis i rättan tid då det började ösregna... yay!
Till middagen fick vi lamm, potatis och grönsaker! Muuums! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress