Parislis

Update
Forfarande sjuk... så denna dag har jag mestadels legat i sängen och kollat på "Empire". Fredrik tog dock ut mig på en mysig promenad efter att han kom hem, bjöd mig på MAX, köpte asiatiskt gott snask och lät mig kika in på Granngården en vända också. Det var mysigt och välbehövt!  
 
Igår följde jag med Anna till reumatologen i Luleå. Var både lärorikt och obehaligt att vara med och se på när hon fick en massa sprutor. Sen hände det inte så mycket mer, än att vi åt, rastade hunden och chillade. 
Iallfall fått höra att farfar mår bättre men lät verkligen inte speciellt road i tonen när jag ringde honom. Var ett kort samtal på mindre en 1 minut... så det känndes ju lite. Men sådant är väl livet... speciellt när man är 90+ år. 
 
Det är iallfall ridning imorgon, så exalterad! Så blire att dra på ridkläderna och taggaaaa!~ 
 
Livet suger, sen dör man.
Livet bara sparkar på den som ligger. Inte nog med att jag är sjuk överallt, jag stukat foten och får sämsta jävla nyheten. Dagen har redan varit jobbih och det blev verkligen inte bättre. 
Jag vet att jag måste acceptera att livet är så. Att det är hans vilja. Men ibland är man bra jävla självisk. Inget kan man göra här borta heller. Mötet med familjen blev flyttat och kommer nog vara flyttat ett tag framöver. Men ska försöka att ändå hitta på saker som man inte fastnar i onda cirkeln igen. Behöver all kärlek. 
 Livet suger, sen dör man... 
Grattis alla mammor!
Grattis alla mammor! Speciellt min, för hon är bäst!
Dock fick jag inte fira den med henne, men vi fick ändå äta smörgåstårta hos Anna! Rolf kom också, så vi åt och drack kaffe. Fred och Rolf åkte sedan iväg och gjorde... något. Så jag stannade med Anna, rastade Bella och fick sedan duscha henne. Är väl typ det enda jag gjort idag, varit ute med djur och kollat youtube. Tog nämligen en vända ut med Nala som hade det så trevligt i det höga gräset. Var nyss ute på en "lång" runda med Bella också för att Anna hade ont efter flyttstädningen. 
 
Imorgon är det dags för möte med familjen. Gud! Jag är inte speciellt nervös för tillfället, speciellt eftersom ögat lagts sig till det normala. Sen får vi se vad veckan tar oss!
(Har ingen bild på något så ni får en till bild på mig, som "normal" för att jag är så generös!)