Parislis

Operationen
Nu sitter jag och väntar på att de ska komma med Fredrik. Han åkte in runt 8 och låg väl på operationen i 9 timmar. Jag fick iallafall i mig lite frukost , liten  promenad ute och timmars extra sömn. Efter att ha fått reda på vad de skulle göra så är man lite extra orolig. Typ att hans häl vart nära på att hoppa urled, om vart alla sprickor och lösa bitar var, hur de skulle rätta ut och laga, hur de skulle behöva ta bitar från antingen hälbenet eller under knät... Och att hans leder blivit intryckta och att han kan få artros om det inte går som det ska. Uscha... 
Hotellet var ju fint iallafall ❤️
Sjukhuset
Efter en härlig dag igår med en massa gos med katterna och en smaskig middag med potatissallad och färdigmarinerad fläskytterfilé så sitter vi här på sjukhuset igen. De ringde och väckte oss runt  7tiden och sa att Fredrik skulle komma in vid 2 tiden. Vi har inte kommit så mycket längre än att de har kollat på svullnaden, berättat om hur foten innuti sätt ut, att han ska opereras imorgon morgon, fått linda om foten och att vi båda ska stanna över natten. 
 
HEMLIGHETEN ÄR UTE!
Nu är dagen här! 
Nu ska jag läcka ut hemligheten om vad som skulle hända idag! Vi började dagen alldeles för tidigt och bara satt och väntade på att Faster Berit skulle ringa oss. 
Vi åkte först till destinationen vi skulle till (där det var stängt och tomt) så åkte vi och handlade först. Satt hemma ett tag, smakade på en god kaka hon bakat och väntade hemma med serie ett par timmar.
Berit var hos en kompis och efteråt åkte vi tillbaka igen och gosade med hennes katter... SOM NU ÄR VÅRA!
VI HAR BLIVIT KATTFÖRÄLDRAR!
Två sockersöta kattsystrar på 3 år. Vi fick även med allt som behövdes, från skålar, kattlåda, katträd, till transportburar, kattsele, borsten, mat och sand, p-piller, leksak och nät till balkongen! 
 
De har verkligen roligt med att springa runt och undersöka lägenheten. Vi är säkra på att kommer trivas bra hos oss! Den hitersta heter Nala och den andra Sarsfina (Namnen som förra ägaren hade)❤️