Parislis

Valborsfest? D'x
De senaste dagarna har jag egentligen inte gjort så mycket mer än varit på ett par körlektioner, suttit och kollat på "GossipGirl" och gjort teori tester. Var lite med Emelie i stan igår för att vi skulle söka skor... slutade med att vi provade en del... tyckte de var förhårda och gick in på Carlings där jag köpte de bästa par byxorna jag bara kunnat drömma om "Levis" dyra jävlar. Men, sen när har jag någonsin spenderat pengar på jeans... och hur många har jag som ens sitter uppe... inga. Så det var värt!
Sen köpte vi hamburgare och gick in på Intersport, sen hem. Emelie var med sin lilla förälskelse och jag åkte hem. Fixade tvätt och handlade med Fredrik. Berättade då lite diskret för honom att vi ska ut på en liten resa på söndag. Tyvärr listade han ut vad vi skulle göra. Men personen som ska hålla i det ringde ändå idag och bad oss komma över redan imöra. 
Att jag sätter min introverthet i händerna hos andra för att göra Fredrik lycklig... brrr... läskigt! Är jävligt nervös över att behöva träffa "nya" människor och som för den delen kommer supa en del. Men det blir säkerligen superbra när man väl är dääääääär. 
Annars rymmer jag väl hem till Emelie eller ringer Joshi i hörnet av huset. Gudis gudis! 

Gjorde vårt kök lite prinsessigare... inte så många som uppskattadet det... men JAG bestämmer! Mitt namn som står på dörren, hahaha! <3 
Sneakers från Ellos


ELLOS SNEAKERS
 
Svarta | Grå Adidas | Brun Adidas | Adidas Stan Smith | Vagabond Beige | Vagabond Rosa
 
Sponsrat inlägg


Haul
Igår han jag gå till körskolan och komma tillbaka för att mötas av att tapetseraren var igång i vardagsrumet igen. Innan 13 tiden var den sista väggen slipad och tapetserad klart. Rumet blev tömt på allt skydspapper och lite undasopat på allt damm och papper. Bilderna på tapeterna gör sig inte rättvisa men... de är en fin gråvit färg på båda. Mörkaste färgen jag kunde hitta i katalogen... 
Vid 13 tiden var jag på Emelies jobb för att umgås med henne på stan. Vi gick förbi Kicks, där vi både plockade på oss varsin sminkprodukt. Vandrade runt på lite andra affärer, såsom Lindex där vi både köpte underkläder och så Gilla där jag äntligen inhandlade klockan som vårt kök behöver. 
 
Innan Fredrik kom hem så splittrades vi och jag började plocka upp maten och prylarna jag köpt. Tog ett par rostade bröd och lagade sedan mat med Fredrik. Ris, kyckling och grönsaker (ris, ärtor och paprika). Mums!
Vi ställde sedan tillbaka möblerna i vardagsrummet ordentligt och la oss sedan och gosade i sängen. Efter ett tag blev vi sugna på pankakor... åkte till affären och köpte cheescake och BJ klass. Hahah, muuums!
Glömde föresten att visa vilken fin bukett vi syskon köpte till mamma i måndags. Detta är bilden från hemsidan, men den ska tydligen se likadan ut. Mamma har inte listat ut hur man delar bilder + att min mobildata på mobilen är slut... så den riktiga bilden kommer väl till början av Maj... om hon nu inte lyckas lösa det på något annat sätt!