Parislis

Full fart!
Haha, nu är det fan skönt att få sätta sig och ta det lite lugnt. Har varit igång hela dagen, med Anna. Gick upp tidigt för att äta frukost med missarna. Direkt efter det så gick jag ut och skulle hjälpa Anna med sin nya cykel. Vi satte i batterier i lampan och höjde hennes sadel ett snäpp. Vi tog en kaffe och tog sedan bilen på en tur. Efter vårt lilla uppdrag plockade vi med oss ett bord med 4 stola från hemme. Åkte hem, tog cykeln och drog till momor Agnetha. Hon behövde först hjälp med att flytta några möbler... men slutade med att vi fick bygga ihop ett helt köksett åt henne också... urg! Mina stackars händer. Men man är alltid lika stolt över att man lyckas förstå de där korkade instruktionspapprena. Hm... vad gjorde vi sen. Lyfte ner och lyfte upp Annas nya köksett. Usch vad tungt! Sen skjutsade vi Rolf till Bredåker, åkte hem och åt tacos som Fredrik fixade och sen har jag bara varit ute med Anna och Bella lite till och från. 
 
Så har duschat och ska snart lägga mig. Hua! 
 
Höst?
Nyss låg det snöhögar lite här och där, sen blev gräset illgrönt och nu ligger det gula höstlöv över hela marken... vad hände?! 


Möten och möten
Funderar på hur/vad jag ska skriva. Men börjar väl med dagen. Fick gå till en jobb coach idag, som jag inte var taggad på alls. Men det gick bra, de var trevliga och det som vi ska gå igenom under tiden låter nyttigt. Hört av många att de inte brukar få någon hjälp, så hoppas att jag slipper vara en av dem. Så ska på möten imorgon och torsdag också... fast i grupp. Läskigt. 
Annars har jag bara städat lite, lagade en 100%  vegansk middag som var delicious! På söndag är det ridning igen! 
Vill ha en tavla på mina missar tho :C