Parislis

Jeffree Star
Åhhhhhh! Jag är ju bara tvungen att få skryta om några presenter jag fick av älski igårkväll! 
Han köpte mig ett Jeffree Star "Lip ammo" läppstift i färgen "Star Witness" och hans "Velour lip scrubb" med smaken "Hot cocoa peppermint"! De luktar och smakar så gott, så är de ju också snuskigt fina! Fick även en grön glittig lösögonskugga från Models Own " Meadow Maize". Älskar allt så mycket! Taaack!~ 
Så för att skriva om dagen så vaknade jag runt 8 tiden för att göra mig iordning för en intervju. Åt frukost och allt sådant innan jag drog mig ut i de -21graderna... Hade min intervju på ett äldreboende och gick sedan hem. Kändes som mötet gick bra, så håller tummarna! Värmde mig i soffan med att läsa innan mamma ringde. Vi pratade en del, jag gjorde kaffe och gick runt med funderingar kring vår hall. Tog ner lite tomlådor till soprummet och gick sedan till kuratorn. Det var ett tag sedan sist, så det var skönt att få prata av mig lite hos henne. Har en del på hjärtat som jag behövde berätta för henne och be om råd. Ringde upp mamma efteråt och gick till coop för att hämta ut en julklapp från mamma. Gick hem, slog in den, ringde Joshi och pratade tills Fredrik kom hem. Han och jag pratade i sängen ett tag innan vi tog och stekte kyckling, kokade nudlar med grönsaker och smaskade gott i oss det. Nu sitter vi vid var sin dator och gör vårt. 
 
Imorgon blir det väl att forsätta ligga i soffan och läsa. Men får väl hitta på något roligt i helgen medan Fredrik och Rolf flyger ner till Göteborg för att hämta Fredriks bil. Åker väl in till stan för att köpa julklappar, hälsar på Anna och myser för mig själv lite! 
Den fula vackra guldiga ankungen!
Haft en bra måndag!
Intervjuen blev dock inställd för att hennes barn var sjuk, men vi har bokat en ny tid på onsdag istället. Jag körde ner Fredrik och åkte hem igen. Åt frukost med macka och yoghurt innan jag gosade ner mig i soffan med "Vem bryr sig?" och min rosa pläd. Jag läste en bra stund och somnade sedan till en stund med Nala bredvid mig. När jag vaknade upp igen tog jag och sminkade mig och drog iväg till Anna. Vi satt i soffan med vovven och drack kaffe, hon tog sen och duschade, gjorde sig i ordning, drack mer kaffe och sen åkte vi in till stan. 
 
Vi satt oss och lunchade på vår favorit sushi restaurang och pratade. Efter det hämtade jag ut Fredriks julklapp, drog till affären för att hon skulle hämta ut en matkasse och hälsade sedan på Agnetah. Jag släppte sedan av Anna hos sig och åkte hem. Jag slog in Fredriks paket medan han gymmade och sen hämtade jag upp honom. 
 
Han tog och duschade och jag lagade mat. Pratade med mamma och hade sedan på youtube innan vi åt. Sen har jag diskuterat boken med mamma och beställde en liten söt julprynad noa.dk (Den fula ankungen) för mina poäng jag samlat på en sida. Titta vad fin!! Och så är de egentligen svindyra också... vilket gör det ännu mer spännande. 
Imorgon har jag inget planerat för tillfället, men kanske drar ner till dollarstore eller så ligger jag bara hemma och läser. Hoppas på att något av alla mina paket kommer också! Super roligt! Både mina paket till Martin (jul och födelsedag) har levererats samt mammas, pappas och Fredriks. Sen kommer de en massa till mig! Från äääälskade mammsis och Martin. Men få försöka låstas för mig själv att jag inte vet vad det är. Fniss!
 
Nu ska vi lägga oss och kollade på "The Punisher" och sen sussa. Ha det så fint! ♥
UPPVÄRMD KARAFF
Wooow! 
Idag har det faktiskt hänt något. Vi var i Boden idag igen för att kolla i de få affärerna som hade öppet för att leta presenter. Julen blir lite annorlunda är planerat så det är bara två personer som ska köpas present till (redan köpt till Fredrik). Men vi hittade inget vi tyckte om eller som hade passat personerna. Så innan vi drog över till Anna en vända så åkte vi till Mio för att se ifall en karaff jag varit kär i fanns där. Och det gjorde den! Jag tog den med en gång och bar omkring med den som ett litet barn medan vi fortsatte kolla runt på en massa vackert. Kollade pallar och bänkar (något man kan sitta på i hallen), byrolådor till sovrummet, fina hyllor och någon lätt kökslampa. Men allt fint var lite för dyrt just nu. Så Fredrik hjälpte mig att betala hälften av karaffen och så åkte vi iväg till Anna. Hon bor förtillfället ensam och hade ramlat och slagit i huvudet ute för några dagar sedan, så vi tyckte det var lämpligt att hälsa på ett tag. Så vi satt i soffan och prata lite, sen tyckte hon att vi skulle äta något. Så vi beställde pizza som kom och levererades till oss. Huaaaa vad gott det var! Pizza, fanta, film på tv:n och gos i soffan. Vi var kvar där till 7 tiden då vi åkte hem och inveg karaffen med lite "Varm och Kallt"!
TITTA VAD FIN!! Och så inredde jag lite igår kväll också när jag ändå hade mamma i luren och ingen ville vara med mig. Men kommer antagligen att stryka duken också, men skulle bara testa och se hur det såg ut först. 
Så imorgon ska jag på en arbetsintervju och sen luncha med Anna. Så det ska bli härligt att få komma ut och göra lite.