Parislis

Gult i fint
 
5h sortering
5 timmar på smyckesavdelningen...
Sortera alla armband, örhängen, halsband och armband på var sitt spjut... slänga bort de som saknade par, var trasiga eller saknade förpackning. Tur att vi åtminstonne var 3-4 pers som gjorde detta. För då blev vi precis klara till de skulle hem och jag skulle luncha. Var dock mysigt att stå där i sin lilla bubbla och prata lite smått. Lunchade med trevligt sällskap och stod sedan på lagret för att butikskrossa alla smycken som inte längre kunde säljas. Sen tog jag bara ett par lådor på en vagn och försökte få upp lite. Dagen bara flög förbi! Faktiskt. 
Var sen lite snabb med att fråga en av tjejerna som slutar samtidigt som jag, ifall jag fick skjuts av henne eftersom vi bor precis bredvid varandra. Så det fick jag!!
 
 Har bara varit hemma och gosat med katterna och druckigt te. Även bokat kastreringstid för katterna, äntligen. För Sarafina började löpa igår igen... fattar verkligen inte vad som triggar henne.
Har även namnsdag idag (Maria) så jag och syrran fick varsin 100:- av sötmamma... haha! Älskar dig! 
Så ska försöka få med Fredrik att köpa tulpaner! 
SOL OCH VÄRME
Ännu en hemmadag...
Låg och slöade under morgonen med kissarna i sängen och lite spelande på luren. Var så mysigt, tills man blev för hungrig och var tvungen att gå ur sen varma bädden. Jag smaskade i mig resterna av palten från igår. Sen satte jag på musik och damsög lite. Tog även med Nala ut för att ta några vackra vinterbilder... men hon ville ju springa raka vägen in. Så satte fast kopplet i mattställningen... men det uppskattade hon inte och försökte hoppa ur selen... suuuuck. 
 
Städade lite mer inne, var ute med skräp och möttes sedan av ett underbart väder på balkongen. 12+ grader och sol! Alltså gud vad vi lapade sol, jag och kissarna!  
När Fredrik kom så tog vi en vända till Unbyn för att hämta lite glas som en tjej donerade bort. Min lilla Mr är ju riktigt duktig på att ha sönder glas, speciellt tunna vinglass. Så var ju tur att vi fick några!
Sen lyxade vi till det med MAX mat och film hemma. Chefen ringde och frågade om jag ville jobba imorgon, äntligen! Så 7-14 imorgon! Kööötttaaa! 
Så nu har jag tagit en varm dusch och ska ta en kopp te innan jag börjar tagga ner inför sömn!