Parislis

Produktiv + Jobb imöra
Har stannat uppe sedan Fredrik gick upp. Har tvättat och städat lite, var på en kort promenad (ska ut på en till nu), ätit både gröt, desert och nu en sen lunch. Försökt röra på mig och fixa saker som jag kanske inte kommer orka att göra efter jobbet imöra. Funderat en massa på just jobbet imorgon. Fått blandade åsikter om ifall jag ska ta den dagen ledigt också eller inte. Men jag tror jag klara av gå imorgon. Jag kommer väl kanske fråga om jag kan stanna inne när de ska ut (eftersom jag kommer behöva stå rakt upp och ner i flera timmar, vilket kanske inte är så bra ifall jag fortfarnade är sjuk). Ska lämna min sjukblankett till jobbkontoret imorgon + påskrivna lägenhetskontraktet. Nu är kommer snart Fredrik hem så lämnar er åt dessa bilder. Tror inget mer intressant kommer hända idag, men det har varit skönt att få känns sig friskare, vara hemma och ta hand om saker, känt mig produktiv. Även fast jag får små våger av illamående eller sjuka så känns det bättre. Vet inte vad som egentligen var anledningen till min kaotiska magsjuka igår. 
Rosengrens Advokatbyrå
"Tänk om du hade en riktigt nära vän i affärslivet som du kunde lita på. Någon som står bakom dig i vått och torrt. En engagerad expert du alltid kan kontakta när ett avtal måste bli rätt. Tillgänglig när du måste processa för din rätt och klart vill se och förstå hur du ska gå till väga. Den tryggheten finns. Med en rad specialistkompetenser, alla samlade under namnet Rosengrens!"
 
Ja, Rosengrens advokatbyro i Göteborg är de ca 35 personer, varav 25 jurister som verkar inom specialsiområende med spetskompetens inom arbetsärr, fastighetsrätt, avtals-och bolagsrätt, obeståndsrätt,offentlig upphandling, process- och skiljemannarätt samt skadestånd- och försäkringsrätt.
Så bor du i Göteborg och behöver en bra advokat, ta en kik in på:
Bildkälla: Google.
Sponsrat inlägg
Magsjuk eller något + La la land?
Hej, godmorgon!
Jag orkade verkligen inte blogga igår. Sov knappt något och var uppe och sprang  runt 1-2 tiden och kräktes... Jag kände mig ändå ganska okej när jag gick upp runt kvart över 6. Men under bilresa till Emelie (eftersom jag ska jobba hela veckan på förskolan bakom henne) så började jag känna mig riktigt illamående igen. Magen gugrlagde sig och ibland högg det till. Skrev till jobbet hur det var och att jag eventuellt då behövde åka hem tidigare. De var inte charmade utan sa åt mig att stanna hemma både måndag och tisdag. Ska höra av mig senare idag om hur jag mår och om jag kan jobb imorgon.
Hur som helst så var jag kvar hos Emelie ett par timmar, kräktes och fick skjuts hem. Var hemma runt 9, kräktes och sedan jag ringde mamma, tryckte i mig ett torrt knäckebröd och la mig efter det för att sova... Sov med mina ständiga små uppvaktningar ändå till Fredrik kom hem. Försökte få i mig ett par knäckebröd till och la oss sedan i soffan för att kolla på La la land... Hade sådana höga förväntningar på den filmen... Men den var kass.
Under denna tid tills vi gick och sov så hade jag en fruktansvärd förkylningsvärk, svettades, frös, mådde illa för alla små lukter, ljus och ifall jag bara låg lite obekvämt. Kräktes inget mer dock även fast jag trodde att jag skulle. Fick även i mig några värktabletter som förhoppningsvis kommer göra mig lite bättre.
Vi somnade runt 20 tiden och nu har Fredrik åkt till jobbet. Vi drack kaffe och jag tog ett knäckebröd. Känner mig inte illamående för tillfället men känner mig inte frisk heller. Ska försöka hålla mig vaken nu och känna efter. Hör väl av mig till jobbet tunt 15-16. 
Om det blir jobb imöra så blir det 08:00-15:30. Då kan jag bara gå hem till Emelie innan Fredrik hämtar mig där sen. 
Har ont i nacken... Känner mig trött även fasta jag sovit en massa. Jag skriver väl senare idag eller imorgon. Hoppas ni sluppit sjukheterna... Pappa har tydligen fått samma som jag dock.