Parislis

Kassa räka
Fy fan vad jag är stolt över mig själv. Detta jobb var verkligen det jag behövde för att få se vad jag egentligen kan klara av. Att man även hela tiden får positiv repons och blir sedd av medarbetarna gör ju också allt tusen gånger bättre. Klart man ändå blir helt slut i kroppen och saknar en helg. Men jag kan inte tänka mig att jobba någon annan stans. Kommer ju dock bli ännu roligare när jag faktisk får en liten inkomst också, hehe!
 
Jo, så jag satt alltså i kassan idag. På morgonen iochförsig när det var få kunder. Försökte komma in i hur kassan funkade och hur jag skulle ta emot kunderna. Klart det blev lite nevöst, speciellt när det blev fel eller man inte visste hur man skulle göra. Men löste jag det inte själv så skrek jag bara på hjälp. Han var ju hos mig hela tiden så. 
Satt i ca en timme innan vi bytte av och jag drog ut för att fylla på i affären. Det är väl egentligen det jag gjort idag. Ätit och jobbat!
 
Jag gick hem vid 14 och mörblerade tillbaka i köket efter att vi ääääääntligen fått köksväggarna spacklade och nymålade. Så nu är det inte tretioelva stora hål över heeeela väggarna. Jätte fräscht! 
Så lagade bästa Fredrik räkpasta till middag, efter våran lilla lur! Muuums! 
 
Lager arbete
Haft en härlig måndag, fast min kropp är helt slut. Fått vara i lagret med en kille, skurit upp lådor och packat upp från pallar, prismärka saker, kvittera varor och försöka lära mig dator programmet. Är svårt att gemföra lagret med att vara ute i butiken. Båda är roliga på helt olika sätt. Det var ju dock tyngre och ryggen tog ju lite stryk. Förhoppningsvis blire bättre efter lite mer jobbande. 
Vad dock otroligt gott med lunch, iskallt vatten och en lång rast av att äntligen få sitta ner och andas djupt. 
Fick göra ett säkerhetstest om vad man ska göra vid eventuella rån, vad man ska göra ifall man misstänker rån, undvika konflikter osv. Blev godkänd med bara ett fel och gick sedan hem till Anna.  Fikade lite och snackade. Fick skjuts till posten för att släppa av ett par tröjor sålda. Sen hem. Fredrik hade ont i nacken så han gick och sov och jag la mig i soffan för att lyssna på podd.
 
BRITNEY SPEARS
Okeey!
Nu, nu måste jag bara få dela mig av en spontan jag funderat på under veckan. Tänkte väl egentligen inte berätta förren jag visste exakt hur det skulle bli. Så... jag har ju en del idéer om vad man kan försöka hitta på för roligt under året. Skrev ju bland annat att jag ville gå på en konsert, och nu har jag faktiskt precis köpt 3 biljetter. Så... jag, Fredrik och Bradley (förredetta Kim) ska i augusti träffas i Gävle och gå på Britney Spears sista konsert för touren. Jätte spontant och inget jag någonsin trodde skulle hända. Men blev så otroligt sugen... jag menar, hur coolt är det ändå inte att kunna säga att man sett världens populäraste popsångerska på scen? 
Så klockan 9 idag beställde jag biljetterna och håller nu på att planera hur boendet kommer bli. Antingen kunde vi bo hos någon Anna kände, annars blir det väl hotell. Vi har då planen att dra ner till Öland, och då passa på att stanna till och träffa mina Uppsalabor. Så det känns verkligen roligt!
Blir ju även tid att spara pengar tills dess också. Förhoppningsvis kanske vi drar till Irland i år också, till Fredriks faster. Billigt flyg och bor gratis... *klickar med munnen* Nice nice!
 
Även fast det låter som livet går bra för tillfället så känner jag mig så jävligt irriterad idag. Sitter och målar, lyssnar podd och funderar på att gå ut med musik i lurarna. Tror det blir så... hoppas på att det lugnar sig.
Annars blir helgen antagligen som alla andra... sittandes vid datorn... Vet inte mer vad jag skulle kunna göra ensam i en stad med folk jag inte känner?