Parislis

Vem bryr sig?
Uj uj så skönt att vara hemma... och sköta alla hemsyrslor själv... som vanligt... fast det är jag som jobbar på vardagarna nu istället... 
Hur som helst så fick jag iallfall sova ut efter att ha fått hålla koll på en av förskolans busar, som jag dock kom bra överrens med. Var med dem stora barnen hela dagen och efter klockan 2 så var alla avdelningarn ute tillsammans, åt mellis och lekte till föräldrarna skulle hämta dem. Eftersom det också var fredag så var det inte så många barn där, och jag fick sluta 45 minuter tidigare! De sa till och med mig att skriva att jag ändå jobbade hela tiden. 
Eftersom Fredrik var på möte hos jobbet så började jag gå hem... det var långt! Kom väl ändå kanske halva vägen innan han kom och hämtade upp mig. Då åkte vi och åt middag på vårt sushiställe. Väl hemma såg jag att jag hade fått en avi till att hämta ut mitt paket. Så jag tog min cykel och for igenom staden och slet sedan upp paketet hemma. MINA SKOOOR! Gud va' snygga de var. Är så otroligt nöjd med dem. Kommer använda dem på fritiden först, gå in dem osv tills det blir väder nog att ha dem på jobbet. 
 
Idag åkte vi till Luleå för att fika och går runt i affärerna. Men det var så mycket folk så vi gick bara runt i affärerna en kort vända innan vi åkte hem och åt. Har dragit bort sängkläderna, fixat tvätten och gått ut med lite påsar, tidingar och flaskor. Sen får faktiskt Fredrik fixa också! 
Sen rååååkade jag kanske förhandsboka Theréses nya bok som försenad födelsedagspresent / förtidig julklapp. Fniss! Den var extra billig nu och då får man den signerad!~
Imorgon har vi inga planer men förhoppningsvis händer väl något roligt iallfall! 
Chill arbetsdag
Nu sitter jag i personalrummet och har det gött, inlindad i en filt. Är på en annan avdelning idag med 6st 4-5 åringar. Det är roligt och härligt! Kommer dock bara vara här till 2 (då den fröken som är ledig idag bara jobbar till två) och så blir det ner till den vanliga avdelningen. Kommer få jobba till 4 idag istället för 13. Vet inte direkt vad anledningen till det var. Fredrik ska ändå på jobbmöte idag vid 2 så det blir lugnaste för oss båda på detta viset. Sen är det ju bara ett plus att man få tjäna pengar när man ändå inte hade haft något bättre för sig. Fick ställa in mötet med kuratorn dock... Men det blir väl bara att försöka få ihop någon annan dag. Körlektionerna kommer jag dock inte inbokad något mer. 
 
Vi har heller inga planer till helgen. Berit kanske skulle baka på lördag och då kanske vi skulle få smaka på söndag (då hon skulle ha Fredriks familj över på surströmming). Annars kanske vi bara åker ut och fotar, tar och promenera katterna i skogen eller något. Vi kommer att försöka undvika att gå ut med Nala i lägenhets område då vi gissar på att hennes enfaldiga löpbande påverkades av hankatten på undervåningen som rastas.  
Nu ska jag slöa innan mamma ringer en vända och jag ska tillbaka till jobbet. Trevlig fredag!~
Jobb och pakeeeeeeeet
Idag ringde chefen och väckte mig. Klockan 7 frågade hon om jag kunde komma in och jobba till 13. Jag sa ja och flög sedan upp ur sängen. För på mindre än en kvart skulle jag hinna äta frukost, klä mig och sätta på mig lite ansikte, samt få upp Fredrik ur sängen. Hann iallafall dit till halv och jobbade på med samma barn som tidigare. När jag bara hade ca en 45 minuter kvar av arbetet och jag tog ensam hand om barnen medan de andra fröknarna tog rast (då jag inte behövde ta rast när jag slutade så tidigt) så kom en fröken från den andra avdelningen med andan i halsen. Hennes son hade tydligen fått feber och behövde hämtas från skolan, därför frågade hon om jag kunde ta hennes plats och jobba till 16 på hennes avdelning efter att jag slutat. Självklart var jag exalterad på att få sluta tidigt och komma hem men... behöver ju jobba och få pengar, dels till hushållet men också ifall jag ska köpa mig en bil och få åka ut och resa som jag så gärna vill. Så jag sa ja, och hon blev otroligt tacksam. Jag fick då rast och ringde mamma som jag oftast gör. Chefen ville prata med mig innan jag skulle byta avdelning för att svara på några frågor jag haft: Om arbetskontrakt, sjukersättning osv. Sen gick jag över till den andra avdelningen och halvsov med ett par trötta barn mot mina armar. 
Det hände inget direkt speciellt idag, men det var en härlig dag. Fredrik hämtar mig och vi åkte sedan för att hämta ut ett paket jag nyss beställde och ville prova. Fniss!
Vi handlade även lite frukt och energidryck innan vi åkte hem och tog det lite lugnt innan vi sedan åkte hem till Berit på kålpuddingsmiddag. Alltid trevligt hos henne med massa historier och skratt. Vi åkte hem runt 8 tiden då vi båda var dyng trötta efter att vi inte lyckats sova så mycket inatt igen. 
 
Igår gjorde vi absolut ingenting dock. Gick inte ens ut från lägenheten... satt bara inne och möglade. Dock råkade jag köpa ett par skor också... Har ju inga bra skor att ha nu när det är blött ute men inte kallt nog för mina vinterskor. Sen ville jag ju ha ett par skor som jag kan ha både på jobbet och på fritiden. Så dessa skor ska tydligen ha bra kvalitet, ergonomiska, varma och vattentäta. Så är de ju dödligt snygga också. Är typ lite överraskad över att de rosa och helsvarta är billigare än originalfärgen... vilket iochförsig kanske inte är så konstigt. Men hittade dessa biligt och tog dem! Har ju lite problem med mina fotsulor som är tunna så hoppas dessa är bra!
Imorgon och på fredag blir det jobb igen! Vi helt okey tider. Försöker att säga åt min hjärna att skärpa sig. Får typ lite ångest igen (inte alls lika illa som jag hade när jag jobbade på förra stället) med att jobba långa dagar... tycker det är så konstigt. För jag får vara med barnen och ha roligt, tjärna pengar och få göra något då jag ändå inte gör något hemma. Så det går framåt! Men 9-15:30 imorgon och 9-13 på fredag. Bokade även en tid hos kuratorn på fredagen vid 3 för att uppdatera henne lite och även se om hon kunde prata med psyk om att jag vill att de ska ta emot mig igen. De kom fram genom första mötet att jag har ångest och depression, men sen ville de inte forsätta utredningen om jag hade något mer... vilket jag ville. De kan väl inte avgöra sådan genom att bara träffa mig en gång och höra lite om mitt liv. Ska ju få skatta och allt... dumfan. Tydligen många som klagar på psyk här... folk klagar på psyk generellt men. Har även fått flytta fram teorin och uppkörningen pga att läraren glömde bort ett steg (yttre säkerhetskontroller) och att vi inte hade några fler lektioner att hinna göra det på... så nu måste jag vänta i dryga en månad. Lite drygt när man var taggad och kände sig säker. Ska även på begravning om några veckor... då en i Fredriks familj för några dagar sedan gick bort... klarar inte av sådant. Spelar verkligen ingen roll ifall jag ens träffat personen eller inte, kommer störtgrina. Men det är väl ändå en fin egenskap, att ha lite empati. 
 
Så nu har jag uppdaterat er med en litet hoppigt inlägg! Har varit glad på senaste, men väldigt trött efter att blivit inslängd i långa arbetsdagar från ingenstans, men det är roligt!