Parislis

Skräpar
Godmorgon!
Urg igår var jag så trött efter mina antidepressiva + att när man inte vet vad man ska göra... Så sov för länge. Sen satt jag bara vid och chattade med lite folk och kollade Facebook. Vi åt pankakor när Fredrik kom, på en varm balkong. Sen råkade vi somna... Efter det vart vi superpigga, jag ringde mamma medan Fredrik skulle fixa något på sitt spel. Sen la vi oss och kollade på andra Twilight filmen och kom inte till sömns igen förrän halv 3... Oops! 
 
Har för någon timme sedan var på körlektion och har nyss gått ner med en massa skräp vi haft här uppe. Nu sitter jag i soffan och kollar in i en tom vägg... Vet inte vad jag ska göra. Haglade nyss här och är kallt, så vill inte gå ut igen. Ska nog ta och spraymåla lite, sen får vi väl se vad som händer. Tar nog och planterar om min aloveran nu också. Skriver förhoppningsvis lite senare idag och meddela om något kul hänt... Ojoj. 
Har en fin dag!
 
Fångar fort med Emelie
Hej!
Jag har lyckats blogga de senaste dagarna! Tjohohooo till mig!
Han inte göra så mycket hemma förutom damsuga, äta och göra mig iordning tills Emelie hämtade upp mig och vi åkte ut i skogarna. Vi klättrade runt på två nya fort jag aldrig varit på och fotade en massa. Hade dock bara med mobilen med mig så bilderna kanske inte är helt perfekta men de blev hyfsat okey! 
 Var ganska kallt ute. Och det tredje fortet vi åkte till var tyvärr stängt. Så vi åkte hem, fixade mat och det var såååå gott! Kyckling, baccon, vitlök grädde och några andra kryddorna i en slags gryta tillsammans med klyftpotatis. Sen blev det drama... Vill inte direkt ta upp det då det inte angår mig. Men det var väldigt obehaglig så bad Fredrik att hämta mig. Så nu är jag hemma! Ska nog ta och plantera om mina blommor nu och så får vi se vad resten av dagen tar mig. Hoppas ni haft en bra start på veckan! ❤️
Skoställ!
SKOSTÄLL!
Åh vad skönt det är att ha lite organisation bland skorna och att det ser liten mindre tomt ut. Sen gick vi bara runt lite. Hittade en present till min bror som fyllt åt för ett par månader sedan (dålig syster).
Minns knappt ens vad vi gjort idag. Vi köpte ett nytt spel som vi spelade lite, Dont Starve, och har nu precis ätit spagetti och kryddjärpa. Mums!
Imorgon ska Fredrik tillbaka till jobbet och jag ska slå pyssla lite hemma med att plantera om några blommor och spray måla lite. Nu ska vi duscha, kolla film och sova! Godnatt ❤️