Parislis

Spännande veckor
Nu har jag precis haft sällskap av Anna ett par timmar. Vi drack kaffe på ballkongen (som faktiskt gick att sitta på idag) och pratade strunt. Jag vaknade upp när Fredrik stängde entredörren, så då gick jag upp. Har inte gjort något vättigt än att spela och vaknat till. Denna vecka ska vi göra en massa. Städa hela läggan och förbereda inför Brad(Kim) som kommer vara här ett par dagar nästa vecka, innan vi tillsammans åker på Brittan konserten. Ska bli spännande att få upp ANDRA personen till vårt Norra-land. Sen ska vi hem till faster Berit nu på fredag och ha förlovningsmiddag, spännande! 
 
Nu ska jag duscha av min olivolja jag kletade in i håret och sen får jag lite lungt städa vidare småsaker. 
MIN SELLPY STORE!
Nu har jag äntligen fått igång min egna Sellpy store! Säljer där en massa kläder, skor och accesoarer. Vissa av kläderna finns att buda på, på Tradera medan andra kan man köpa direkt. Priserna är låga och allt är i fint skick. Kika gärna in och se om ni hittar något. Det är olika storlekar, stora och små. Det kommer komma upp mer inom kort, så håll uppsikt. Klicka på bilden så kommer ni direkt till min butik! ♥
Väljer ni även att gå med själva så får både ni och jag 50:- vid första försäljingen! Hur bra låter inte det? Går då via bilden under eller använd koden "Veayk" när du går med. 
 
Nya köp
Fick en liten slant av mamma efter att jag hjälpte henne beställa tågbiljetter. Så jag passade på att fynda lite på Jotex hemsida, nu när de ändå hade rea. Köpte äntligen kökslampan jag velat ha i över ett år nu, samt ett tjusigt överkast till sängen som har vändbar funktion! Spännnaaande!~ Köpte denna kopparfärgade men hittade ingen bild på hur den såg ut upphängd i ett rum, så visar med den guldiga.