Parislis

Sena skrifter
Nu ska jag gå och lägga mig, väntar bara på att Fredrik ska spela klart också. "Morgondagen" kommer börja ganska tidigt med att vi lånar Rolfs bil (nu när Anna väl har den och det blir minst krångel) för att köpa hem byråna. Lyckades övertala Fredrik till att de kommer duga bra eftersom jag själv fixade bänken som han inte lyckades med *stolt Anna*. Sen blir det väl nyårsfirandet någonstans. Har försökt få ur dem, iallafall, vart vi ska vara men... Vet ingenting så, mysterium blir det!
 
Under denna dagen så blev planerarna inte som jag vaknat upp med. Fredrik var bakis och låg bara i sängen. Men lyckades få upp honom då jag var tvungen att släppa av tygerna hos den underbara människan som billigt köpte dem av mig. Sen fick vi skjutsa Jessica till Storheden för att köpa en ny laddare, medan vi passade på att handla in lampor till fönster"lamporna". Sen tänkte vi åka skotern, då Fredrik kände sig bättre. Fast då hade Rolf redan dragit med sig den ut. Så vi köpte på oss lite gott och satte oss hemma med Diablo III. Dög lika bra det! 
 
Gott nytt år!!~
Kollage
Trevlig Fredag!
Kan ju inte direkt säga att jag gjort något speciellt alls... har fått extra ont i huvudet efter att vi höjde dosen på medicinen, så inte kännt för något annat än att kolla på serie och gosa katt. Jag gick även igenom lådan med julsaker vi fick med oss igår. Var en hel del dukar och gardiner som jag verkligen inte såg någon nytta av, så la upp en hel säck (med nästa allt tyg jag fick, förrutom ett par dukar) till försäljning för en liten slant i hopp om att få någon napp. Hade ingen förhoppningar, men nästan direkt efter så skrev någon och ville ha. Så ska släppa av det imorgon. Så gjorde ett litet kollage med små saker jag fick. 
Vi ska nog även imorgon ut och åka lite skoter (om det inte var över -16 grader lovade Fredrik). Får se om vi hittar på något mer roligt. Men hittils är nyår fortfarande ett mysterium. 
Paj och tomtar
Sådär! Nu har vi precis ätit en hemgjord god broccoli paj och jäser av oss vid datorerna. Tidigare idag gick jag upp med Fredrik vid halv 7 tiden. Jag åt frukost och kollade vidare på serien innna jag tog mig ner till NärPsyk för att prata med doktorn. Vi höjde min medicin något och generellt bara pratade om mitt månde och eventuella bieffekter. 
Jag gick hem och fortsatte slöa ett par timmar innan jag gick och kokade lite risgrynsgröt (blev ju ingen för oss under julen). Sen påbörjade jag pajdegen tills Fredrik kom.
 
När Fredrik kom hem så tog vi bilen ut till Råneå för att hämta upp en låda med massa julsaker som en man ville bli av med. Det var snabbt in och ut. Mot affären och sedan hem för att laga klart pajen! 
 
Hittade ett fint ställe för tavlorna jag köpte igår iallafall!