Parislis

ANSTÄLLD
Åhh! Blev ring när jag  skulle sminka mig inför körlektionen, av bemanningsföretaget som jag hade kontakt med i slutet av förra året. Hon ville att jag skulle komma förbi idag vid halv 11. Så jag sa självklart ja och gick sedan för att köra klockan halv 9. Eftersom jag inte kört på en vecka (då jag vart sjuk) så var det lite konstigt i början. Men jag kom snabbt in i det. Efter lektionen så gick jag hem och låg i den varma soffan med vovvarna i ca 1 timme innan jag sedan gick ner till mötet på bemanningsföretaget. 
OCH DET ÄR DÄR DET ROLIGA KOMMER IN!
Hon gick igenom lite mer om hur det funkar när man jobbar där och la sedan fram en lapp jag skulle skriva på. Och där kom min första äkta jobbanställning. FY FAN VAD BRA! Super skönt att ha ett jobb äntligen, även fast jag bara börjar på 50% med ojämna dagar och tider. Kommer bli väldigt svårt när jag inte ens bor i staden, när jag inte har körkort och inte har en susning om hur bussarna går och vart ställena ligger... det kommer bli väldigt påfrestande. Men jag kommer jobba på så gott jag kan.

Efter detta så slöade jag bara på hemma hos Anna, värmde upp någon nyttignyttig indisk linssoppa hon fått i någon läskig påse. Den var dock smaklös så vi kryddade på. Bara jag som gillade den...  Mums!
Ja, sen gick jag och byggde ihop naglarna. Kan visa en bild imöra när det är ljust. 
 
Hemma åt vi nudlar och skulle gosa i soffan... men ja. Ena stunden ville mr sova och sen när jag sa att jag bara var tvungen att fylla i arbetssidan då vart han plötsligt pigg och isolerade sig med hörlurar och spel.
Skiter i det. 
Elektriskt skrivbord!
Idag var jag, som det stod i förra inlägget hos Anna. Jag kommer vara hos henne de två kommande dagarna också. Vi pratade lite kort på morgonen innan vi la oss på våra separata platser, pillrade med våra elektroniska små fillurer och somnade ett par timmar. Vid 10 tiden gick jag upp, tog en macka, borstade tänderna och sminkade mig innan jag gick in till stan' för att ha möte med Kuratorn. 
Jag tycker det är väldigt skönt att få prata om HELA livet med någon utomstående... dock känner jag inte att jag kommer må bättre (eller sämre) av att prata med henne. Det är mer en skön känsla, då jag är väldigt bra på att prata på om allt mellan himmel och jord. 
Jag gick sedan hem, inget speciellt. Satt i soffan med Anna, Jessica och hundarna. Casper var tillbaka! Sötvovven! Sen fastnade jag och drog sönder en nagel... så fick dem äntligen borttagna. Nu är de dock väldigt mjuka (och helt nerklippta). Ska måla dem med uv nagellack imorgon för att få lite stadga på dem. Fedt obehagligt när de böjer sig.
 
Fredrik var även världens bästa pojkvän och köpte mig ett skrivbord! Inte vilket skrivbord som hels, ett elektriskt! 
För 150kr! Sjukt! Det funkade och var nästintill som nytt. Var väl någon repa någonstans men inget som stör. Var dock ett helvete att få dit den där den står. Vi var tvungna att åka och skotta upp ett släp och tömma det från snö. Köra in till Boden, gå in på Fredriks verkstad för att ta ut bordet får bussen där och över till släpet. Åka hem och försöka få in den i hallen. Och där kom det roliga. Vi var tvunga att skruva isär varenda del som var möjlig att separera då det var förstort för att få upp för trappan och för att det var så förbannat jävla tungt. Bordet går att höja upp så att mina 165cm kan vila hakan på. Så nu sitter jag här. Har inrätt och lånat Fredriks extras skärm, så blir lagom distraherad av att kolla på youtube bredvid. 
Ska inreda lite mer sen så blire nog bra. Ska se till att skaffa en stol också så att jag slipper forsätta förstöra min rygg, svanskota och nacke.~  
Godnatt mitt herrskap! ♥
Skoter och så
Nu har vi nyss varit ute med skotern! Vi stannade till här för att dricka varm chocklad. Blir att åka ut någon annan helg också, ta med mat och grilla. Straxt efter detta så ramlade jag dock av och slog i armen... blöö!
Men kul var det ändå! ♥
Dagen kommer forsätta med mat, spel, dusch, film och sömn. Bloggade inget om dagen igår eftersom vi inte gjorde något alls förrutom att spela. Jag sökte dock lite fler lägenheter och kollade lite youtube också. Under är en bild på hur kommande vecka kommer se ut.