Parislis

Dramatiskt
Dagen idag började dramatiskt! Freddie ringde vid 8 och ville att jag skulle gå upp... men jag låg så skönt att jag tänkte att jag kunde få sova en timme extra! Det slutade med att jag vaknade vid halv 12 och ringde Freddie 14 gånger utan att få någon kontakt alls. Klockan blev runt 1 och jag blev orolig och jag bestämmde mig för att ringa receptionen för att "väcka" honom ifall det nu var så fallet var. Han ringde ett kort tag senare och var ledsen för att han hade somnat och kom sedan nerstressandes ner! Vi tog sedan och åkte ner till Kalkstaden igen för att fota de döda djuren.  
 
 
 
 
 
 
 
(Bilder från Freddie!) 
Vi utforskade runt hela stället och vi fann bara mer och mer döda djur, ihjäl skutna, urgröpta osv... helt galet! Förstår ignenting! Många av djuren såg även ganska nydligen dödae ut också, medan andra vart halvt borttynade eller så låg det bara lösa ben eller pälsar överallt! Vi hittade även denna övergivna skördetröska som stod där ute... mycket märkligt! Vi såg även sådan där grönt nät de brukar ha runt jackttorn och grejer också... det var skit läskigt! Efter det så åkte vi till vandrahemmet och drack öl och kollade på den nya star wars filmen!  
Väl hemma så sitter jag i både hans tröja och denna gång även i hans byxor och lyssnar på musik, pratar med Joshi och bloggar! ♥
En hög med döda djur...
Ännu en härlig dag som började tidigt! Runt 9 blev jag väckt, gick upp och gjorde alla de där sakerna man brukar göra på mornarna tills jag sedan gick ut till hans bil och åkte in till Kalmar! Där pratade jag en MASSA om alla saker som fanns där t.ex gamlavattentornet, klapphuset, slottet osv vi tog sedan och åt lax sushi och åkte sedan tillbaka till Öland. Vi flummade runt på vandrahemmet och drog sedan ut för att hitta något ställe vi kunde äta middag på, det slutade med att även det blev asiatiskt! En stooor portion Pad-Thai fick mätta våra tills vi sedan gick ut, satte oss på hamnkanten och kollade ut över det lugna havet och solnedgången. 
Vi tog sedan bilen och körde runt på en massa nya random ställen vi inte varit på tidigare. Vi stannade till vid Kalskstaden och sprang runt i det höga gräset och sptenklipporna. 
 
Något riktigt obehaligt, som jag tyvärr inte fick med på bild på grund av att det var för mörkt, var först och främnst en random liten koja med plåttak som satt mitt i en sluttnign på en massa stenar. När vi sedan gick ner för att kolla vad det var för konstigt vitt i en buske lite längre bort så stannade vi till och blev förskräckta då vi såg en, först och främst, en död räv och sedan en död hare. Och ännu en död hare. En klöv med ben från ett rådjur eller något. Bara en meter ifrån såg vi ett vildsvin och ännu en meter ifrån så såg vi ytterligare 4-5 döda harar döda. Det var inte söderslitna och kan därför inte direkt ha varit ett annat djur utan möjligen något skumt ass som bara kände för att mörda djuren och lägga där. Det enda som var borta var typ ögonen på några av djuren... vi tänkte åka tillbaka imorgon igen och kolla lite bättre. Haha, jag skrämmde dock upp mig något extremt genom att berätta historier om att de kan ha varit infödingar eller något och att de skulle hoppa fram med blod rinnandes ner för mungiporna! Kan bli en nice historia att skriva på! 
Vi tog oss sedan där ifrån, stannade till på kyrkogården, åkte till hemmet för att hämta min jacka och sa sedan hejdå utanför mitt hus! 
 
Nu är jag snart klar med psykologiuppgiften och tänkte sätta mig för att rita lite! 
 
(Lämnade dock inte tillbaka tröjan jag lite diskret snodde ifrån honom! Min tills jag tröttnar! Mohahaha) ♥
Freddie!
Nya vecka och med ett fortsatt påsklov började strålande och runt klockan halv 10 då jag gick och gjorde mig iordning för att äntligen träffa Freddie! Vi gjorde väl inte direkt så mycker förutom att åka runt på Öland och gå runt på lite naturresevat och åt en halvapelsin var på hans vandrahem! Låter som vi hade skittråkigt, men vi hade verkligen jätte trevligt! Imorgon åker vi troligen in till Kalmar och hittar på något kul där!
Nu är jag svinigt trött och funderar på att snart gå och lägga mig! Ha det bra folk!