Parislis

Flytthjälpa
Ännu en körlektion anklagar. Gick okey.
Var i soffan hos Anna en vända och läste lite teori tills Emelie hämtade upp mig. Har hjälpt henne en massa med att packa ner glas, tallrikar, lamporna, växter osv. Flyttade lådorna från husets till bilen, från bilen till lägenheten. Tuuungt! Speciellt möblerna. Men det gick fint och lägenheten kommer bli jätte bra också. Hjälpte att packa uppe lite också.
Vi var även på Dollarstore och köpte lite köksredskap som saknades (typ allt var rosa), tog en kik in på Mio, blev bjuden på mat på Max som tack. Hade även plan på att sova över där, men Fredrik kände sig nedstämd så får bli någon annan dag (ska IAF vara hos henne när Fredrik åker till Stockholm med jobbet under någon dag).
 
Imorgon blir det körlektion och sen till Emelie igen. Besiktning och hämta nyckeln till vår lägenhet. Sen blire en massa packning och doning. Även jakt på säng och bestick! 
 
Mitt hår 💖
Idag bad jag mamma ringa och väcka mig vid 8. Behövde sova lite extra idag samt ändå gå upp tidigt. Så pratade med henne ett par timmar medan jag sprang runt i huset för att packa ner allt i lådor. Duktig Anna! 
Ska ut och hämta posten, plugga lite och sedan packa mera. Behöver äta också... Bara druckigt gott kaffe idag. 
Måste bara säga att jag är kär i håret! Hoppas hon vill färga det flera gånger! Älskar färgerna och hur mjukt och härligt mitt hår blev efter klippningen. 
Sura människor gör mig alltid irriterad men just nu är det för mycket bra som jag fokuserar mera på!
 
Imorgon ska jag köra en vända igen vid halv 9 innan jag åker till Emelie. Ska kanske hjälpa henne med flytta lite lådor till lägenhets förrådet och sedan åka runt i lite affärer. Gillar att vara med henne! 💖
Bästa dagen
Hua, har kommit saker ivägen hela tiden när jag försökt sätta mig och blogga! Inget negativ som jag inte haft roligt över, men ändå något som dragit mig iväg.
Men nu är jag här!
Så, som jag skrev innan så har jag varit hos Emelie idag. Följde med henne för att skriva kontrakt på sin lägenhet, åka och sätta in mynt på banken, köpa flyttlådor till henne på dollarstore och blev bjuden på en riktig smarrig pizza på "Blå Ängeln" där vi satt och pratade om livet. Fick veta mer om varandra, vilket kändes skönt. 
Vi åkte sedan förbi Kicks för att köpa en hårsax innan vi åkte hem och Emelie fick leka frisör! Var så skönt att slippa alla kluvna topparna och lite längder. Samt att vi fick lite extra färg i livet. 
Ni ska få en bättre bild imorgon! 
Men ja, efter det så lyckades Emelie rensa huset lite på glas och decor som var alldeles utmärkt för oss båda (jag fick saker jag behövde och inte hade + hon blev av med saker hon inte har plats med i sin nya lägenhet). Så blir att packa ner allt ordentligt när jag är ensam hemma. Tack snälla! 💖
 
Var på ett väldigt bra humör tills jag möttes av surheter i bilen hem... Men fick komplimanger av Fredriks faster Berit när vi kommer till huset (för mitt hår). Började efter det att packa ner lite kläder innan jag gosade med Fredrik till maten blev klart - Palt!
Sen gosade vi mer Och när vi delade upp oss blev det prat i telefon om planet till helgen (Att Emelie och vi ska hjälpas åt eftersom hon även lyckades låna oss en liten "lastbil" som vi kan flytta med) och om resan till Öland (åker den 12 april). Exalterad inför allt, även trots att det blir massa slit!