Parislis

Starten på året
Det nya året startade inte direkt jätte intensivt. Vi firade lite kort i Bredåker, med mat och Rolf. Tjejerna var på akuten med en sjuk Jessica. Det var ju dock ändå såklart trevligt att bara vara vi tre också, absolut! Och jätte god mat med prat. Fick tillochmed en ny fin polaroid bild till samlingen! 

Runt 8 tiden på kvällen åkte vi till Annas lägenhet för att förflytta hundarna till Bredåker. Sen åkte vi hem, drack en liten drink och spelade Diablo tills 12slaget då vi stod och kollade på raketerna och pussades. 

De resterande dagarna har bara varit hemma medan Fredrik jobbat. Verkligen inte gjort något spännande alls tyvärr. Kollar serie, spelat, städat, pratar telefon och gosat katt - precis som vanligt. Men håller på att försöka skriva någon typ av "Buckelist" med lite kul som jag ska försöka sikta mot iår. Möglar bort om jag inte får ha något att se fram emot. 
Kan väl lägga in den här sedan också.
Måste även lyckas få ihop en lägenhetsvideo också... Som jag skulle gjort när längeheten var skinande ren och julinredd... Redan börjat plocka bort. Oops.