Parislis

Nordpoolen och trasig bil...
Idag låg vi skönt och bara degade i sängen på morgonen, pillrade med telefonen. Jag läste lite nyheter och hade en vild diskussion på min facebook medan Fredrik spelade. Vi gick sedan upp och smaskade i oss var sin smoothie innan vi åkte till Bredåker för att skjutsa hem Anna. Vi körde runt lite efteråt och lyssnade musik innan vi skulle åka hem. Självklart... precis när vi skulle svänga över vägen för att komma in på lägenhetsområdet så börjar bilen låta konstigt. Rasslade som om delar på bilen drog i asfalten. Var någon drivaxel eller något som pajade... som tydligen är svindyr och ovärd att lägga pengarna på. Tydligen tänkte Rolf ha trade:at bilen också... och vi tänkte lämna tillbaka den idag så det sög. Så nu kör vi Fredrik gaskammar bil igen... fniss.
Så vi satt hemma och chillade ett tag tills Rolf slutade och skjutsade oss till Bredis för att byta bil. Vi tog lite kaffe och satt där ett tag. Han kanske redan imorgon skulle köpa  en ny bil, iallafall åka och kolla på en. Så Fredrik (och eventuellt jag) kanske skjutsar honom då. Vi gjorde soppa hemma med potatis, lök och majs + en kelda tomatsoppa. Omnom!
 
Vi packade sedan väskan och gick till simmhallen! (Vi åkte inte igår för Fredrik tyckte vi kunde ta det idag istället efter som vi var i stan igår). Eftersom vi gick efter 6 tiden så  var det inte alls mycket folk där. Vi slappade i bubbelpoolen, simmade längder och flummade i äventyrsbadet. Vi var där tills de stängde, runt 9 och gick då hem för att duscha av oss. Det var verkligen skönt att få anstränga kroppen sådär och även få slappa musklena i den varma poolen. Åt efter det en stor skål med havregrynsgröt fullproppad med hallon. 
 
Imorgon blir det frisöööööör! 
(Dessa blommor som ni ser är verkligen otroligt plastiga, men irl ser de ändå coola ut med "taggtråd" som skaft.)
#1 - Lillemmish - mode - inspo - mamma

va fiin prydnads pumpa =)

ha en bra fredag
kramis

Svar: Visst är den! ^^ Köpte den på ÖoB, fniss~

Tack detsamma!
Kram <3
Parislis