Parislis

En riktig kvinna reder sig själv
De senaste dagarna är det som tiden bara slöat. Inte haft något jobb ännu heller utan bara varit på en körlektion och hos kuratorn. Ska köra igen imorgon och är väldigt exalterad för att det gått så bra så bra de senaste gångerna.
Vi var ute och gick igårkväll efter lite mat och har idag varit och fikat hos Anna. Vi köpte med en morotskaka och på vägen dit träffade vi på Rolf som vi skjutsade ifrån jobbet. Så vi 4 fikade tillsammans med kaffe och mysprat. Efter att vi suttit där i dryga en timme så åkte vi till Bredåker, släppte av Rolf och hämtade med oss deras andra rumsavdelare (en likadan som vi plockade upp hos Jessica för några dagar sedan) och åkte sedan för att storhandla. Planen var att göra en linsgryta till middag, men Fredrik blev sugen på tacos igen... aish.
Sen städade vi upp köket efter oss och började sedan möblera om vardagsrummet lite. Tömde och fyllde på ny kattsand i deras låda och gladde mig åt att duschen inte svämde över igen (för att jag var en redig kvinna och ränsade rören som typ hade en peruk i sig). Sitter för tillfället och kollar efter lite tavlor så att vi snart kan få upp lite fint på väggarna. 
 
 
Ska börja försöka hitta på lite roligt att lägga upp här!