Parislis

En hög med döda djur...
Ännu en härlig dag som började tidigt! Runt 9 blev jag väckt, gick upp och gjorde alla de där sakerna man brukar göra på mornarna tills jag sedan gick ut till hans bil och åkte in till Kalmar! Där pratade jag en MASSA om alla saker som fanns där t.ex gamlavattentornet, klapphuset, slottet osv vi tog sedan och åt lax sushi och åkte sedan tillbaka till Öland. Vi flummade runt på vandrahemmet och drog sedan ut för att hitta något ställe vi kunde äta middag på, det slutade med att även det blev asiatiskt! En stooor portion Pad-Thai fick mätta våra tills vi sedan gick ut, satte oss på hamnkanten och kollade ut över det lugna havet och solnedgången. 
Vi tog sedan bilen och körde runt på en massa nya random ställen vi inte varit på tidigare. Vi stannade till vid Kalskstaden och sprang runt i det höga gräset och sptenklipporna. 
 
Något riktigt obehaligt, som jag tyvärr inte fick med på bild på grund av att det var för mörkt, var först och främnst en random liten koja med plåttak som satt mitt i en sluttnign på en massa stenar. När vi sedan gick ner för att kolla vad det var för konstigt vitt i en buske lite längre bort så stannade vi till och blev förskräckta då vi såg en, först och främst, en död räv och sedan en död hare. Och ännu en död hare. En klöv med ben från ett rådjur eller något. Bara en meter ifrån såg vi ett vildsvin och ännu en meter ifrån så såg vi ytterligare 4-5 döda harar döda. Det var inte söderslitna och kan därför inte direkt ha varit ett annat djur utan möjligen något skumt ass som bara kände för att mörda djuren och lägga där. Det enda som var borta var typ ögonen på några av djuren... vi tänkte åka tillbaka imorgon igen och kolla lite bättre. Haha, jag skrämmde dock upp mig något extremt genom att berätta historier om att de kan ha varit infödingar eller något och att de skulle hoppa fram med blod rinnandes ner för mungiporna! Kan bli en nice historia att skriva på! 
Vi tog oss sedan där ifrån, stannade till på kyrkogården, åkte till hemmet för att hämta min jacka och sa sedan hejdå utanför mitt hus! 
 
Nu är jag snart klar med psykologiuppgiften och tänkte sätta mig för att rita lite! 
 
(Lämnade dock inte tillbaka tröjan jag lite diskret snodde ifrån honom! Min tills jag tröttnar! Mohahaha) ♥
sassa

Låter som en händelserik dag med några otäcka inslag

Svar: Oh ja! Men det var väldigt exalterade!
Parislis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress