Parislis

Fiske efter mor
(Finns flera bilder från början av denna dag på förra inlägget.) 
Denna dagen skulle egentligen vi åka hem, men bestämde oss för att stanna minst en dag extra. Mamma tog ju tåget hem vid 2 tiden och jag ville faktiskt ta vara på dagen innen vi skulle skiljas åt. Så på morgonen åt vi frukost och drog sedan ut med Ellen och Karin för att utforska älven. Fredrik drog ju ut för att leta efter djur längst den extremt låga älvkanten. Självklart skulle lilla äventyraren, Ellen, följa efter Fredrik längst de lösa stenarna och hoppade över till en lerig "ö"... missade lite och geggade ner hela skorna. Haahaha, inte ens överraskad. Det var jätte mysigt ändå att gå vid älven och sedan in i skogen. 
Vi drog efter det hem igen, åt lunch och förberrede inför mammas hemkomst. Var faktiskt riktigt tråkigt att behöva säga hejdå till henne igen... Hon är ju min bästa vän och mamma. Men Fredrik och jag åker ju ner till Öland igen till jul! Så dem slipper mig inte allt för länge. 
 
Det var även skönt att få stanna hos Karin med familj någon dag extra, för psyket också. Att det inte blev att man lämnade allt och alla på en och samma dag. Efter mamma var avsläppt så hämtade vi upp Joshi och packade sedan väskan med mat och for ut i skogen. Henrik, Elias och Fredrik åkte ut i båten medan vi tjejer stannade på en brygga och metade. En kompis till Ohlsson (min systers familj) var även där med sina barn, och höll oss sällskap ett tag. 
Vi grillade efter några uppdragna fiskar (bara små, som vi slängde ner, förrutom dem som skulle fått lida förmycket för att släppas ner - och fick bli till kisseungen där hemma) korv, drack saft/vatten. Sen blev det kaffe och äpplemuffins. Sen drog de ut på båten igen, minus Elias som blev less och stannade med oss. Fick ju ett par riktigt fina bilder. Speciellt den på just Elias... åh, snutte! ♥
Efter det åkte vi hem, fick en massa myggbett, drack vin, spelade spel och Joshi blev hämtad medan vi kollade film tills vi somnade. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress