Parislis

ANSTÄLLD
Åhh! Blev ring när jag  skulle sminka mig inför körlektionen, av bemanningsföretaget som jag hade kontakt med i slutet av förra året. Hon ville att jag skulle komma förbi idag vid halv 11. Så jag sa självklart ja och gick sedan för att köra klockan halv 9. Eftersom jag inte kört på en vecka (då jag vart sjuk) så var det lite konstigt i början. Men jag kom snabbt in i det. Efter lektionen så gick jag hem och låg i den varma soffan med vovvarna i ca 1 timme innan jag sedan gick ner till mötet på bemanningsföretaget. 
OCH DET ÄR DÄR DET ROLIGA KOMMER IN!
Hon gick igenom lite mer om hur det funkar när man jobbar där och la sedan fram en lapp jag skulle skriva på. Och där kom min första äkta jobbanställning. FY FAN VAD BRA! Super skönt att ha ett jobb äntligen, även fast jag bara börjar på 50% med ojämna dagar och tider. Kommer bli väldigt svårt när jag inte ens bor i staden, när jag inte har körkort och inte har en susning om hur bussarna går och vart ställena ligger... det kommer bli väldigt påfrestande. Men jag kommer jobba på så gott jag kan.

Efter detta så slöade jag bara på hemma hos Anna, värmde upp någon nyttignyttig indisk linssoppa hon fått i någon läskig påse. Den var dock smaklös så vi kryddade på. Bara jag som gillade den...  Mums!
Ja, sen gick jag och byggde ihop naglarna. Kan visa en bild imöra när det är ljust. 
 
Hemma åt vi nudlar och skulle gosa i soffan... men ja. Ena stunden ville mr sova och sen när jag sa att jag bara var tvungen att fylla i arbetssidan då vart han plötsligt pigg och isolerade sig med hörlurar och spel.
Skiter i det.