Parislis

Valborsfest? D'x
De senaste dagarna har jag egentligen inte gjort så mycket mer än varit på ett par körlektioner, suttit och kollat på "GossipGirl" och gjort teori tester. Var lite med Emelie i stan igår för att vi skulle söka skor... slutade med att vi provade en del... tyckte de var förhårda och gick in på Carlings där jag köpte de bästa par byxorna jag bara kunnat drömma om "Levis" dyra jävlar. Men, sen när har jag någonsin spenderat pengar på jeans... och hur många har jag som ens sitter uppe... inga. Så det var värt!
Sen köpte vi hamburgare och gick in på Intersport, sen hem. Emelie var med sin lilla förälskelse och jag åkte hem. Fixade tvätt och handlade med Fredrik. Berättade då lite diskret för honom att vi ska ut på en liten resa på söndag. Tyvärr listade han ut vad vi skulle göra. Men personen som ska hålla i det ringde ändå idag och bad oss komma över redan imöra. 
Att jag sätter min introverthet i händerna hos andra för att göra Fredrik lycklig... brrr... läskigt! Är jävligt nervös över att behöva träffa "nya" människor och som för den delen kommer supa en del. Men det blir säkerligen superbra när man väl är dääääääär. 
Annars rymmer jag väl hem till Emelie eller ringer Joshi i hörnet av huset. Gudis gudis! 

Gjorde vårt kök lite prinsessigare... inte så många som uppskattadet det... men JAG bestämmer! Mitt namn som står på dörren, hahaha! <3 
sassa

Det låter bra att du inte bytte för att någon inte gillade det😂

Svar: Gud nej! Hahaha
Parislis

sassa

Få hoppas att du hade roligare än du trodde att du skull få😉

Svar: x'D Halvt Ska blogga om det nu
Parislis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress