Parislis

Fullt upp
Julen håller på att komma sig in i vår lägenhet. Katterna verkar... inte riktigt uppskatta det. Dem tycker att alla tomtarna som står och tar upp deras plats i fönstrena. Ännu har ingen gått sönder, men den del har åkt ner på golvet. Ljuskällorna är definitvt uppe, dem åker upp ganska snabbt när man bor här uppe. Antingen har man lamporna tända 24/7 eller så behöver man aldrig tända några alls. 
 
Jag köttar på med praktiken, kör lite fotouppdrag och ska ut på söndag och tjäna lite cash. Det behövs nu när plånboken börjar tömmat på julklappar. Värt dock... Dock suger det ju att man inte hade mera slantar så att man kunde köpa lite dyrare. Man vill ju skämma bort dem som alltid skämt bort mig... men det kommer väl snart! ♥ Hoppas dem jag köpt änn så länge duger åtminstonne. Har köpt åt päronen, min ena bror och till älsk. Sen tyckte jag att jag förtjänade en lite present i förväg också.  
 
Så jag inhandlade en liten festtopp! Satt typ hela dagen igår och sparade hundraelva stycken som jag sedan fick sitta och sortera ut. Slutade med denna och två andra som jag troligen kommer inhandla senare. Titta vilken sööööt~ 
Nu har vi även också storhandlat och tvättat. Hade fotouppdrag på skolan efter praktiken, och så var det kallt som fan... OCH MORGON AKUPUNKTUR... det var gött. Seg morgon där man fick sega lite extra. Men imorgon förhoppningsvis blirt parti! Eller iaf lite umgänge. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress