Parislis

Heldag med Joshi
Lyckades övertala Fredrik till att stanna till tisdagen (alltså åka hem tiiiidigt på tisdagmorgon). Så denna dagen blev att försöka hinna med att spendera massa tid med bästa Joshi och även med snuttisarna, såklart! 
Medan Karin och Henrik var på jobbet så var ungarna i skolan. Vi tog en morgondusch, åt frukost, städade lite i köket och åkte sedan hem till Joshi för att äta lunch. Självklart mös vi en massa med missarna också! Satt en bra stund och lekte med Meta vid fontänen. Stackars katten var ju dyngsur efteråt. 
Vi åkte ut i staden efteråt, gick på en loppis, köpte en hylla och fick tillbaka pengarna likasnabbt då ena glasplanet var i tusen bitar, köpte dricka och åkte sedan hem till Ohlssons hus. Det började regna lite, så Fredrik tog bilen och hämtade ungarna medan jag och Joshi låg och kollade film med Lucius + råttorna i knät. När barnen kom hem gosade vi tillsammans i soffan tills syrran kom hem. Då hjälpte vi henne lite med maten och dukade innan Henrik kom hem. Vi åt torskrygg med pressad potatis, sallad och skirat smör. Huaaa så gött!!
Resten av dagen satt typ vi 3 + Ellen och spelade spel vid köksbordet med en kopp kaffe och chips. Kortspel, något legospeld är man skulle samla ägg och hönor, Stoopido och monopol. Fy vad mysigt det var!
Sen blev vi tvugna att släppa iväg Joshi... usch vad jag fått säga en massa farväl till folk detta år... 
Blev iallfall ett snack med mamma i luren innan vi låg i soffan och kollade Disenchantment och la oss. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress