Parislis

Brad i norr! 🍞
Hej!
Passar pÄ att slÀnga in ett snabbt inlÀgg hÀr innan jag somnar. Haft en hÀrlig dag, nu nÀr jag Àntligen fÄtt upp en kompis hit. Brad hade sjÀlvklart strul med varje tÄg men kom ÀndÄ bara en timme för sent fram. Vi visade honom staden lite pÄ vÀgen hem. DÀr fick han duscha av sig medan vi tog en kaffe. Sen drog vi och Ät lunch pÄ bÀsta sushi stÀllet. 
Sen gick vi i stan nÄgon timme innan vi drog hem igen. Rastade kissarna, fick skÀll av nÄgon kÀrring som skulle lÀgga sig i vad man gör med katterna, hÀlsade pÄ Anna, Äkte och handlade (för att vi fÄtt lyxen med att ha en gÀst som gillar att bjuda andra pÄ egenlagad mat). SÄ vi Ät en smarrig grönÀrtsoppa med cashewnötter. Tog ett par drinkar, gick till BrÀnna som var stendött, dampade och gick sedan hem.
Fick sen raka Brads tjocka peruk till hĂ„r innan vi la oss och kollade film. Men sen blev vi sega och bestĂ€mmer oss för att lĂ€gga oss. Imorgon blir en ny dag! Vi ska nog ut och fota lite hoppas jag! Annars Ă€r jag inte sĂ€ker pĂ„ vad vi ska hitta pĂ„. Men det kommer bli skitbra! Natti natti ♄
Sassa

SÄ himla skönt att du Àntligen fick upp en fin kompis. Hoppas att ni fÄ ett mysigt Ätermöte

Svar: Ja! ^^ <3
Parislis

Rebecca

Vad var det för utskÀllning du fick angÄende katterna? xD Kram / Rebecca

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress