Parislis

Ser en massa snoppar - Irland
Tisdagen 1/5 - 2018
Denna dagen var från början planerad att spenderas på en båt i havet. Men det spöregnar och tydligen stormade på havet, så det ska bli på lördag istället! Men trots allt det så blir då tusiken inte dagen spenderad inomhus. Så vi drog på oss regnjackor och drog ut i staden. Fick lite mer guidande och gick på ett konstmuseum innan vi satte oss på ett café för att äta Irländska fruktscones. 
Urg titta vad gott! Det var inte som vanliga svenska scones tycker jag. Dessa var ju söta och hade russin i sig. Sen hade man då smör och hallonsylt på! Jätte god sylt för den delen också (som inte gillar sylt annars). Så tog vi var sin kaffe (förrutom Timothy som endast dricker te). Var så jefla mysigt att sitta innen i värmen och fika medan regnet öste ner utanför. 
Efter det gick vi igenom stan för att sedan gå in på TK Max. Vi kollade runt där ett bra tag, de gick hem och vi var kvar. Jag köpte då den muggen jag visade på katten. Sen köpte vi ett WoodWick ljus till dem som ett litet tack! På Penneys/Primark köpte vi var sin badklädsel för att ta ett dopp i simmhallen någon dag. Omedvetet köpte vi båda en blå/vit-randig badklädsel. 
Vi gick till en pub senare och smakade på dera egengjorda öl. För att påpeka så drack vi egentligen inte så mycket som det låter. Vi delade 99% av gångerna på en för att smaka de olika sorterna. 
Till middagen köpte de fish n chips till oss, varav jag provade svärdfisk. Som tyvärr bara var torrt och tråkigt, även fast det blev gott med grönsakerna över. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress