Parislis

EN SPECIELL DAG
Är lite besviken på hur reseinläggen blivit. Har varit otroligt många bilder och lite text. Ändå vet jag att jag SKA blogga samma dag som det händer saker för att det inte ska bli såhär. Men vad fan. Aja, hoppas ni tyckt det varit lite spännande iallfall. Imorgon kommer sista dagen. Tror inte jag bloggar om resan hem för... ja, vi mådde skit bådatvå, åkte buss, flyg och hämtade katterna, duschade och gick och sov. Så, inget intressant.
 
Har varit sjuk hela veckan, speciellt med rethosta och snuva. Så har inte heller känt att det varit passande att pressa mig till att stå tryckt i en liten kiosk och hosta på kunderna och medarbetarna. Så legat hemma och tyckt synd om mig själv, kollat serie, gosat med katterna, små plockat lite här och var, damsög idag och ja. Det är väl det! 
 
Dock är det en speciell dag idag! KISSARNA FYLLER 4 ÅR! Åhh! Gosiiiiisarna!
Så igår hade vi köpt hem en massa godmat, godis och en ny av deras favoritleksak. Mörblerade även om på balkongen lite så de fick ut sitt katträd där och la ut lite filtar och grejer som de kunde gosa på. Satt även med Nala ute på gården och drack kaffe med Anna och Jessica. Det var riktigt härligt, sitta i solen och prata med sommarkläder medan kissen gick runt och utforskade. Dock blev det lite för varmt för henne efter ett tag eftersom hon var orolig och inte kunde hålla sig stilla i skuggan. Så henne släppte jag in efter ett tag. Men det var trevligt!
Gick sedan och postade ett paket innan jag gick hem igen. Fredrik hämtade mig och vi åkte för att köpa hosmedicin och nässpray, lämnade ett till paket och körde sedan hem. Så efter det har vi bara dött hemma i värmen. Hoppas verkligen jag känner mig bättre inför ridningen på torsdag. Omg jag är så exalterad! 
Vänta... har jag skrivit något om detta? Ah men jag ska börja rida iallfall, fniss!! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress