Parislis

Uppbrutna förråd...
Tjenare mitt herrskap!
Idag har varit en lååååång dag, men bra. Vi började vid 7-8 tiden med att gå upp och äta frukost innan vi tog bilen till Rolfs jobb. Där hoppade jag ur och tog hans bil istället. Så fick brumma genom staden i BMW. Lekte följa jan med Fred fram till bilfirman där han skulle lämna sin bil på spa. Sen drog vi tillbaka, handlade sprit, kylklampar inför resan och satte in kontanter. 
Fick sedan lyxet att få mina naglar pimpade, efter att vi ätit lunch. Hade lite bråk med färgerna som inte ville framträda så slutade med att jag tog orangea med glitter på. Det blir asbra dethär. Rastade hundarna, klippte klorna och drog sedan till salongen med resterande av presentkortet jag fick av bästa systern. Så nu är mina ögonbryn plockade och har en finare form. De blev kanska smala, men det växer ut och hjälper formen att ta sig. 
Dock hände en sak på vägen hem sen. Tyckte att limpan behövde en mysig liten prommis i parken. Så jag släppte ut kopplet och lät honom springa lite, jaga fåglar och... fångade en FISKMÅS! Jävla hundjävel. Lyckades dra bort honom utan att fågeln skadade sig, men den var omskakad och låg och kollade förvirrat runt ett tag innan den tog sig iväg.  Lämnade av hunden hemma och gick in till mig igen. Fredrik och jag tog sedan en liten lur innan vi skulle in och ha myskväll med Anna. Han gick dock inte att få liv i, så jag gick in själv. 
Vi åt kex med både mjukost och mögelost. Skinka, salami, vindruvor, torkade aprikoser, vindruvor och chaite! Sen såg vi på Beauty and the Beast! Det var mys! Sen gick vi ut med hundarna emellanåt. Mys!
När jag sedan skulle gå in så tog jag en kik in bland förråden för att se om de varit på att sno igen... och jajjemen. Flera förråd var helt  uppslitna... jävla idioter. Men hyresnissarna svarar inte heller så... 
Imorgon beger sig Brad på sin otroligt härliga tågresa... över 24h... FY VAD JAG INTE ÄR AVIS! Så ska städa klart och fixa innan han är på onsdag. Spännande!! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress