Parislis

Inför resan
Här kommer jag slänga upp ett litet inlägg med hur jag packar och vad jag ska ta med mig inför resan. Kan vara både en påminnelse för er andra som ska resa och även för mig. Vissa av sakerna är självklart saker som jag dagligen har med mig och andra saker har jag inte ens packat ner eller fotat. Men jag lägger till en lite kommentar! ♥
Eftersom Fredriks faster var den som bokade biljetterna åt oss (och även betalade/bjöd oss) så tog hon de billigaste. Ta mig inte fel, jag klagar ABSOLUT inte alls. Inte ens lite. Men eftersom hon tog de billigaste så får man inte checka in sin resväska. Tur är så fick vi iallfall låna en liten av Anna som då gills som handbagage så fick vi rum med lite extra packning. Vi är två pers som ska vara ute på resande fot i en vecka. Så trots att man försöker ta med sig så lite kläder som möjligt så blir det ju ändå mycket. 
Så tog med mig en liten tygkasse, extraskor ifall det blir dåligt väder (så slipper jag göra mina fita skor blöta och fula), ett nattlinne, albumet för mina polaroidbilder, sen då Fredriks kläder på ena sidan och mina på den andra. 
Fredrik tar med sin röda Vans väska som även den är innanför måtten som var tillåtna. Så i den har vi de sakerna som man kanske behöver ha till hands lättare under resan. Packade ner min nyköpta väska i hans för att ha på vägen hem ifall vi köper på oss något som inte får rum!
Exempelvis min powerbank, kameraladdaren (som inte fick rum i kameraväskan pga extra objektivet) och bussbiljetten från Dublin till Cork. Fy fan... 3,5h bussresa. I en trång härlig buss. 
Här är väskan med smink och hygienprodukter. Den fick inte rum i resväskan och drog på för mycket vikt för den delen också. Ändå är det inga duschgrejer (för de slapp vi) men deo, borste, liiiite smink, tandborstar, torrshampo osv. 
Tar även med mig plattan på flyget ifall det inte finns något roligare. Sen min fina polaroid jag fick av Martin! Måste ju ta någon härlig bild med den också! 
Denna lilla väska är min såkallade "överlevnadsväska" som jag alltid har i min väska. I den har jag lite små grejer som hörlurar, fläckborttagnings penna, handsprit, en lite handkräm och mintpastiller (ligger även hårsnoddar i den). 
Har även en liten väska i väskan där jag har plåster, sårtvätt, värktabletter och mina ångestdämpande. 
Ifall jag inte har väskan med mig så har jag en liten nessesär i min ficka med våtservetter, plåster, ett litet lim för då jag hade naglar, läppsyl, huvudvärkstabletter och ångestdämpande. 
Sjäääälvklart har jag min lilla korthållare med betalkort, körkort, stämpelkort hos frissan och andra rabbatkort - Ica, clasohlsson osv. Sen mitt fina nyckelband från Royal Cannin (som vi fick när katterna kastrerades) med husnyckel, tvättnyckel, förrådsnyckel, nyckel till medicinskåpet, cyckelnyckeln och en kappsylöppnare. 
Sen kommer man nog inte speciellt långt utan sitt pass! Så den kan vara väldigt bra att ha med sig. Tar även med min kalender för att skriva ner lite smått och gott som man kan blogga om osv. 
 
Vi åkte och köpte en reseadapter också som passa i flera olika uttag. Så den ska vi ta med oss! Hmm... sen är det väl mest packat tror jag... det viktigaste åtminstone. Förrutom mobilladdare. Men mobil och kamera tas med på sidan!♥ På lördag gäller det!!!
Tills dess blir det att forsätta städa lägenheten skinande rent, tvättdag imorgon och så... ja! Toppen!