Parislis

Arbetsanställd
Mwihihi! Idag var jag och provjobbade. På en förskola i Vittjärv. Hoppades verkligen att jag skulle slippa gå tillbaka till den förra jobbet! Skitstövlar. 
Känner med en gång efter att ha fått prata med chefen, de anställda och fått spendera tid med barnen - att det här är bra. De är inte alls lika strikta som mitt förra jobb var. Alltså att man var tvungen att vara tillgänglig från 8-12 ifall de ringer, ha en väldigt bra anledning till att säga nej och att inte få åka/komma tidigare/senare till jobbet. Så ifall jag någon dag inte kan eller behöva komma vid en annan tid så var det inga problem alls. Och lönen är bra!
Så jag känner att detta kommer gå väldigt bra. Jag jobbade idag från halv 8 till halv 4. Vi gjorde inget speciellt mer än att det var fotodag och vi var i gympasalen. Sen har vi bara lekt ute och gjort allt vanligt man gör på förskolor. Fått ta ansvar att ta hand om matsituationer, plocka undan disk och allt sådant. Ska garanterat jobba den 28:e igen. Men får förhoppningsvis fler tider innan dess. 
Kanske eventuellt får tid hos körskolan imorgon, annars får det bli på fredag. Har kanske ett möte den 21 som jag kan berätta lite mer om senare när jag vet hur det ser ut.
Men har haft en bra dag och hoppas på att det forsätter vidare! 
#1 - Sassa.

Så skönt att det börja bli bättre i ditt liv,med jobb och nästan körkort. Hoppas att det gå bra med uppkörningen när den dagen kommer.😇

Svar: Tack snälla!Ja, det känns som det är på g framåt!
Parislis