Parislis

Nala & Sarafina
DJUR-TAG!
 
Velat dela med mig lite mer av mina små missar, så vad är då inte bättre än en tag? Försökte hitta lite bra frågor och fann dessa under. Självklart kommer jag att besvara eventuella frågor och infoga dem i inlägget också! Så här får ni lite mer personlighet bakokm de söta små bilderna. 
 
Nala: 
Vad heter ditt djur? - Nala
Vilket djur är ditt husdjur och vilken ras? -  En blandraskatt, sköldpadds färgad. 
Hur länge har du haft ditt djur? -
27/6-2017
Hur fick du ditt djur? - Sökte katter som en galning och hittade en tjej på blocket som behövde bli av med sina. Så vi bestämde tid, hälsade på och tog med dem hem!
Hur gammal är ditt djur?
Säg några konstiga saker ditt djur äter/ gör? - Hon älskar den gröna färskpastan, sourcream chips och kolasnören men är annars otroligt kräsen med "människo" mat. Hon brukar stå på balkongen och raffsa på fönstret mot lägenheten när hon ser mig. Jamar och försöker hitta mig på andra sida. Annars öppnar hon också kökslådorna, dricker ur vattenkannan och gömmer sig under uppbyggnaden på balkongen. 
Vad betyder din relation med ditt djur för dig? - Allt! Så fort man känner sig ensam, ledsen eller bara behöver en liten gos så finns hon alltid! Sen pratar hon ju så otroligt mycket och älskar att följa med en när man går runt i lägenheten. Extra bra var hon när sambon låg på sjukhuset och jag inte ville sova själv. 
Ett smeknamn som du kallar ditt djur? - Nali och Knasmissen. 
Födelsedag? -  15/5-2014
Syskon? - Sarafina, och 5 andra. 
 
 
 
 
 
Sarafina: 
Vad heter ditt djur? - Sarafina 
Vilket djur är ditt husdjur och vilken ras? -  En blandraskatt, sköldpadds färgad. 
Hur länge har du haft ditt djur? -
 27/6-2017
Hur fick du ditt djur? - Sökte katter som en galning och hittade en tjej på blocket som behövde bli av med sina. Så vi bestämde tid, hälsade på och tog med dem hem!
Säg några konstiga saker ditt djur äter/ gör? - Äter inget intressant... bara kattmat och kattgodis. 
Springer iväg så fort man går emot henne... Vänder sig om efter man kliat hennes ena skinka, för att kunna klia den andra och så lägger hon sig och rullar och ställer sig upp och gör om samma sak tills hon lessnar och går. 
Vad betyder din relation med ditt djur för dig? - Allt! Så fort man känner sig ensam, ledsen eller bara behöver en liten gos så finns hon alltid! När man lägger sig i sängen kommer hon och ska gosa med allt hon har! Sen så dyker hon bara upp på random ställen och ser så förvirrad ut att man inte kan hålla sig ifrån att skratta. 
Ett smeknamn som du kallar ditt djur? Saffie, Kisse och Mjau-Mjau. 
Födelsedag? -  15/5-2014
Syskon? - Nala, och 5 andra.