Parislis

Köpt tavlor!
Hei!
Idag har vi både varit och våldgästat hos Fredriks mormor som hade varit så söt och bakat sockerkaka till oss! Vi satt bara vid hennes köksbord och pratade lite med en kopp kaffe och sockerkaka. Vi kelade även med hennes lilla vovve och kikade även till hennes bil innan vi åkte där ifrån. 
Eftersom vi inte hade något bättre för oss så tog vi vägarna förbi Anna och Jessica. Satt där i soffan och gosade med vovvana. Kort efter att vi kom dit så kom även Agneta. Hon skulle lämna av hunden där eftersom hon skulle vara borta ganska länge imorgon pga begravningen... usch.
Så hon satt med oss ett tag där också innan hon åkte hem och skulle fixa mat. Vi var kvar ett tag, fikade med jouice och skårpor. Sen åkte vi hem också. Städade köket och stekte upp blodpudding.
Vi ska snart iväg och köpa mjölk och panta också!
Även glömt berätta att jag beställde hem fyra stycken tavlor i förrgår också! Hade 25% rabbat som jag passade på att utnyttja nu!
Denna med luftballongerna tog jag som en större modell som jag tänkte skulle täcka vardagsrum väggen fint. Kanske sätter vi de andra små runt om eller någon annan stans.