Parislis

MASSA SPÄNNANDE
Guuuuuu' vad mycket snöööööö!~ 
Snöat konstans natten till fredagen, är väl ändå kanske en meter snö nu!  Det är otroligt vackert, även fast det är ganska kallt. Iochförsig bara -7 grader men... 
Fredrik och jag vakande vid 9, utvilade och glada. Han gick och duschade medan jag låg och spelade mobilspel med kissarna. När han kom tillbaka blev jag dock också sugen på att duscha, så vi bytte plats. Sen låg vi och gosade till 12 tiden med missarna och spelade mobilspel. Det var en mysig morgon! Vi åt frukost, gjorde oss iordning och tog oss ut i kylan mot Bredåker. Fredrik skulle nämliga få sin skoter såld! Wohooh, jag satt bara inne i värmen, på soffan med mobilen. Vi fikade dock med kaffe och pepparkakor tills han som skulle köpa den kom. Sen när vi var klara och skulle åka där ifrån... så var vi tyvärr tvugna att byta tillbaka till 740... Så var bara att försöka skotta av den och försöka få ut den. Det var lite kämpigt men tillslut gick det. Kommer dock INTE (!!) köra den tills den åtminstonne har nya vinterdäck, för annars kommer jag glida av vägen och dö. Dramatiskt. 
 
Vi drog hem till Anna, åt kålpudding och fick även en nygjord varm äppelpaj/kaka med vaniljsås! MUUMs vad gott det vaaaaa´. Fick en liten bensträckare med Jessica till affären för att köpa hem såsen till kakan, men det var skönt! Vi satt i soffan ett tag till vi sedan åkte hem. 
Imorgon ska vi köra ner till Skellefteå för att Rolf eventuellt ska köpa sig en ny bil. Tänkte först vara hos Anna, men hon skulle ha Emelies barn hos sig... och det var jag inte riktigt sugen på, fniss! 
 
I veckan har jag bara bestämmt att jag ska ringa två "viktiga" samtal. Första är väl det enda som egentligen är viktigt. Ska ringa till psyk och be dem uppdatera mitt recept på de antidepressiva. Sen ska jag även ringa och boka tid hos "Nagelstudion" som jag fick presentkort till från Karin i 20års present! Blir nog att plocka-och färga öronbrynen samt böja-och färga ögonfransarna. Något jag velat prova, sen är det lämpligt att göra det nu till julfestligheterna! Får hoppas på att de har en passande tid sen också! Fniss! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress