Parislis

HEMLIGHETEN ÄR UTE!
Nu är dagen här! 
Nu ska jag läcka ut hemligheten om vad som skulle hända idag! Vi började dagen alldeles för tidigt och bara satt och väntade på att Faster Berit skulle ringa oss. 
Vi åkte först till destinationen vi skulle till (där det var stängt och tomt) så åkte vi och handlade först. Satt hemma ett tag, smakade på en god kaka hon bakat och väntade hemma med serie ett par timmar.
Berit var hos en kompis och efteråt åkte vi tillbaka igen och gosade med hennes katter... SOM NU ÄR VÅRA!
VI HAR BLIVIT KATTFÖRÄLDRAR!
Två sockersöta kattsystrar på 3 år. Vi fick även med allt som behövdes, från skålar, kattlåda, katträd, till transportburar, kattsele, borsten, mat och sand, p-piller, leksak och nät till balkongen! 
 
De har verkligen roligt med att springa runt och undersöka lägenheten. Vi är säkra på att kommer trivas bra hos oss! Den hitersta heter Nala och den andra Sarsfina (Namnen som förra ägaren hade)❤️
#1 - Catarina

Grattis! Så jättefina missar!
Ett tips, kastrera dem så slipper du ge p-piller. Det finns risk för att de kan bli sjuka av dem. Men prata först med en veterinär så att du/ni kan fatta ett bra beslut för era nya fina familjemedlemmar. Bra också att ni fick med nät till balkongen.

Svar: Tack! De är otroligt keliga och pratiga!Oj, då ska jag försöka komma fram till någon bättre lösning eller bara inte ge dem pillerna. <3
Parislis

#2 - Mamma👵

Precis vad jag också tänkte påpeka om p-piller men kanske okej om dom har fått det i 3år innan? men kollar med veterinären.

Svar: Jo, pratade med Joshi lite och hon sa att det fanns ökad risk för juvercancer, men att om de tagit pillerna innan så skulle det inte vara några problem. Ända nackdelen är att jag måste gå till vetrinären för att få ut mer. Jag kan ju också bara strunta i att ge dem pillerna och kastrera dem, men då skulle de skrika en jävla massa...
Parislis

#3 - Catarina

Hej igen och tack för ditt svar!
Vill bara förtydliga att om du kastrerar katterna så kommer de inte skrika men om du låter bli att ge dem p-piller och inte kastrera dem, så kommer de att skrika och bli klängiga. En annan fördel med att kastrera är att du behöver inte komma ihåg att ge p-piller och så blir det en engångskostnad för kastreringen. Visserligen kostar det en slant men det är det värt. Jag är själv kattägare till en honkatt som är kastrerad. Men det bästa är ändå att rådgöra med en veterinär om vad som är bäst att göra.

Svar: Absolut!Tack själv för dina förslag!
Parislis