Parislis

Middag hos Agneta och systemet
Åh idag åkte vi inte till något speceillt ställe förrutom till Storheden efter att ha sovit gott under kvällen. Enda planen vi hade var att åka på middag hos mormor Agneta. Vi var först inne en snabbit på medimarkt då Fredrik skulle lämna tillbaka en sak och mamma skulle byta. Vi tog en kik på djuraffären där vi inte hittade något, och gick sedan in till ÖB där vi köpte en stor bambuskål som vi tänkte ha som chips/popcornskål, matchande bricka och självklart popcorn, en ny rakhyvel åt Fredrik och kaaaakor! 
Eftersom vi heller inte har dollarstore hemma så tog jag med mig mamma in där. Vi plockade på oss en massa roligt, som ett par dösöta muggar i pastelrosa och pastelblott med ett mönster som en sjöjungrfrufena, en påse med lecakulor och lite så. Fredrik tog även med oss in på systemet där han lyckligt slängde upp sitt ID i kassan. Vi fick med oss lite cider, malibu, öl och gräddlikör. 
 
Vi packade upp sakerna hemma och mamma och jag bakade en hallonkladdkaka medan regnet öste ner och åskan mullrade. Sen åkte vi hem till mormor där vi möttes av hennes glada lilla vovve. Maten var någon slags god gryta och vi fick bullar, kaffe och vindruvor till efterrätt. Vi följde även med när hon skulle rasta vovven och så åkte vi hem efter det. Var väl där runt 2 timmar och hade det väldigt trevligt. Samt att vi fick en tavla hon tänk slänga. Tror jag visar den när vi fått upp den någonstans.  
 
Hemma igen satte vi igån och gjorde en stor skål popcorn med en massa kryddor i, gjorde drinkar och öppnade cidern. Satte på filmen "Pixle" med Adam Sandler och mös i soffan innan vi kort efter la oss och sov.