Parislis

Låste in nyckeln och vitrinskåpets hemkomst
Idag har varit en bra dag trots lite strul!
Vi vaknade tidigt och tog vara på dagen med frukost, kaffe och en lite vända dator och smink innan vi drog ut med bilen. Vi åkte hem till en tjej som skulle flytta till Luleå och därför sålde sitt vitrinskåp. Luskade ut att den egentligen kostar 500:- och jag fick köpa den för 200:-. Den var svintung även i småbitar. Så vi fick köra i omgångar för att inte förstöra glasrytorna. 3 trappor upp, med en glasruta i taget... det var tungt. Men det blev fint när den väl blev uppsatt! Var dock svårare att inrea än jag trodde... men får väl köpa lite fint med tiden och byta ut sakerna där. Döm inte hur det ser ut! Kolla bara på hur fin skåpet är.
Efter vi fått upp allt åkte vi och handlade kaffe, kiwi och lite sådant. Vi han nästan bara komma hem för en kaffe och en risifrutti innan Fredriks pappa ringde och behövde hjälp att bogsera bilen tillbaka till Bredåker. Bilarna här uppe och crasha hela tiden... Precis när vi gått utanför dörren och smällt igen den, vänder sig Fredrik om och frågar ifall jag tog nyckeln... Så där stod vi. Med alla nycklarna till lägenheten, på  andra sidan dörren.

Så vi försökte åka till lägenhetsnissarnas kontror... som bara är öppet på tisdagar och torsdagar. Så jag ringde dit det stod att jag skulle ringa till. De hade inte jour tills 16 och klockan var 13... Så ringde felanmälan, de var också fel. Så blev skickad till en annan jour och där äntligen fick vi hjälp. En kvart efter ungefär kom det en man och öppnade åt oss. Wohoh! 

Efter det bogserade vi bil och åkte sen hem. Vi åt pasta carbonara och har druckigt kaffe och försökt inreda skåpet. Alla rum är damsugna och det känns lite bättre i hjärtat. Imorgon blir det en tidig körlektion och sedan möte. Sen får vi väl se hur dagen forsätter! Trevlig kväll ~