Parislis

Hejdå mamsis ♥
De här senaste tre dagarna har varit fullt ös och vi har kommit hem dötrötta eller i sug för att gosa vid tv:n.
Så nu kommer inläggen att komma upp. Kommer dock markera dem som uppladdade vid just de dagarna som jag skulle laddat upp dem i. 
 
Så idag är dagen då mamma skulle åka hem till lilla Öland igen. Eftersom vi hunnit med det mesta under veckan så fanns det inte så mycket annat i närheten (så att vi inte skulle riskera att missa tiden och flyget). Men vi blev inbjudna av Anna att komma över på kaffe innan hon skulle åka. Så det gjorde vi. Dock mådde jag illa och drack bara vatten medan mamma inte ville ha kaffe. Vi satt på balkongen och pratade av oss i ca 2 timmar. Jessica kom och var med också.
På vägen till flygplatsen såg vi en hel rad med mammas gamla bilar, lastbilar, brandbilar osv köra förbi. Fredrik och mamma kramades hejdå på parkeringen medan jag följde med in för att se så hon hittade osv. Saknar henne redan... blö. Så blödig. 
 
På vägen hem åkte vi genom storheden där Fredrik köpte en urgullig liten legogubbe. Sen har vi bara ätit stekt palt och suttit för oss själva. Blir nog så resten av dagen också. Han behöll dock bilen under helgen också, så får vi se vart han tänkte att vi skulle fara. ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress