Parislis

Vart i Nordpoolen!
Dagen började något senare idag, runt 1, för vi kanske råkade vara lite sömniga... vi tog oss iallafall ner till simmhallen - Nordpoolen där vi både satt på spaavdelninge, åkte vattenkana och simmade runt. Vi åt även lunch där innan vi sedan åkte ner till någon mysig hembyggsdgård där det kittlade i våra fingrar efter att få köpa något fint... dock lockades vi inte av något - som hade ett rimmligt pris, utan åkte tomhänta där ifrån.
När vi kom hem lite sent så satt vi där hemma och funderade på vad vi skulle göra härnäst... medan det regnade ute så kom vi på att kolla om de mot alla förmodan hade någon bio igång senare ikväll. Och en timme senare så satt vi i biosalen med baconchips, ramlösa och ögonen stirrandes mot bioduken där de visade "Bad Moms" som var en hysteriskt rolig film. Det var ännu roligare också att de andra som satt i biosalen, näst intill bara damer på 30-50 år och skrattade högt med. 
Efter denna film var vi adrenalinfyllda och sprang runt på parkeringen innan vi sedan dunkade musiken hem för att åka ut med fyrhjuligen igen. 
 
sassa

Gamla tanter då till skilnad till er

Svar: Haha jodå!
Parislis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress