Parislis

Försvarsmuseumet
Denna dag drog vi ner till försvarsmuseumet för att kolla på alla militärfordon och annat häftigt de kunde tänka sig att ha sparat där inne. 
Efter det så drog vi för att hälsa på hans faster! Men ingen svarade när vi ropade, så vi sprang omkring och letade ödlor men fick istället sällskap av en lite groda! 
Dock så kom fasterns man, en irländsk liten mullig och glad man, ut och ropade efter oss då han sätt bilen. Vi fick komma in, fika och drika te medan han berättade olika historier. Man fick verkligen lägga all fokus på hans historier för att han pratade på en lite sluddrig engelska, men intressant var det ändå! Efter det så tog vi en sväng över för att hälsa på Fredriks mamma. En underbar kvinna som var otroligt gästvänlig och bjöd oss på även på jätte god mat och gosade sedan ner med oss i soffan för att kolla film "The Cable Guy". När vi sedan åkte hem så gjorde vi väl inte så mycket innan vi kände att det var dags för ett nytt äventyr. Först satt vi bara vid bastuflotten och fiskade men sen
... Sen såå vi gick ut, med pannlampa, djupt in i skogen för att leta björn. Rädd som en hare vart man... men Freddie höll om mig och försökte visa att det inte var någon fara... även fast han skrattade åt mig... På vägen hem stannade vi till för att dricka Öl i grannens garage och lyssna på ännu fler historier... satt där i nästan två timmar och lyssnade på historier om sprängämnen och fordon! Väldig fin kombination. 
Dagen slutade... men några för många öl, popcorn, netflix och en Anna som somnade de med en gång de första minuterna av att ha lagt sig i soffan. 
 
Mamma

Många saker till eftervärlden att titta på

Svar: Jo men precis :'D
Parislis

sassa

Hoppas att du har haft lika roligt som du se ut att haft?

Svar: OH JA! Ännu roligare faktiskt!
Parislis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress